søndag den 8. juli 2012

Et smut til England

Når nu huset til familiekollektivet herhjemme er fundet, og der er slået et kryds i kalenderen ud for overtagelsesdagen den 1. august, så kunne man jo godt benytte sig af lejligheden til en kort smut til England.

Jeg har nemlig flere praktiske ting at se til: Jeg skal have en masse ting fra huset her over til Hollymount, for det er ting, jeg skal bruge til min kommende Bed and Breakfast. Jeg skal have snakket med den rare mand, der har puslet om huset, for vi kan nok finde flere projekter (ha! - næppe noget problem!). Og jeg skal have repareret den dør til udestuen, som "venlige" lejere har ødelagt.

Og sidst, men ikke mindst skal jeg have renoveret og malet det lille indgangsparti her. Hvis vejret vil være med mig...

10 kommentarer:

Moster Tulle sagde ...

Er ny læser på din blog, men glæder mig til at læse med fremover. Sikke et fantastisk smukt, smukt hus i har i England. Er det meningen i skal flytte derover permanent og køre B&B? Og pøj-pøj med flytning er selv lige nået igennem en 3-i-1 flytning (privat, min webshop og min mands firma)

Mia Folkmann sagde ...

Moster Tulle: Du skal være så velkommen. Ja, det er et dejligt sted, og nu vil vi være derovre på halv tid og have B&B, når vi er der. Eller måske snarere omvendt: Når gæsterne er der... ;-)

Åh tak, jeg er bange for, at vi også her i august kommer til præcis det samme 3-i-1 (vi har nemlig lige fundet et kontor i Holte, som vi kan være fælles om - det er bare ikke gået 100% på plads med det hele - vi skal lige have kontrakten, før jeg fortæller om det...)

Madame sagde ...

Du får da vist travlt her i juli, Mia - både rejsen til England og flytteforberedelser. Men det bliver helt sikkert dejligt at komme lidt til Hollymount igen :-)

Inge sagde ...

Det lyder skønt at tage en tur over til dit smukke hus. Rigtig god tur

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Det er et lidt praktisk visit denne gang - og det bliver ikke så længe. Vi har alligevel først huset fra 1/8...

Inge: Ja, det er altid dejligt at komme derover. Tusind tak... :-)

Nick Burns sagde ...

The conservatory door that has been repaired I am presuming is the one that is in the kitchen? I noticed it was out of order when I stayed in January. Such a shame that some tenants cannot look after this beautiful property better.

I hope the work on Hollymount is going well?

Mia Folkmann sagde ...

Nick: Actually it is the one at the outer left corner; I had the lock fixed last time, but the door is ruined and has to be replaced...

The first small projects are finished, and we have to chat with the builder about the next ones. We take it bit by little bit... ;-)

Lone sagde ...

Dejligt at høre, at I har fundet et hus, I syntes om. Gl. Holte er et jo vidunderlig.
Der bliver noget at se til med at flytte ud af jeres nuværende bolig og fordele indbo til to andre.
Rigtig god tur til det smukke Hollymount :-)

Nick Burns sagde ...

It's such a shame Mia I must say that people don't take care of other people's properties. Still once you open it as a B&B hopefully there won't be so many damages.

Glad all is going well :-)

Mia Folkmann sagde ...

Lone: Jeg er også så glad for det, og jeg glæder mig til at udforske Gl. Holte. Jo tak, der bliver noget at se til - og jeg tror endda, at vi er ved at finde et kontor i Holte også... ;-)

Nick: Yes, it is a shame, but I do hope it will be better when I am there to keep an eye on everything... ;-)