søndag den 29. juli 2012

På stop i Brugge

Så går turen retur igen - hjem til flytning og nedpakning og en hel masse praktisk, som jeg slet ikke har lyst til at tænke på. Ikke endnu...

Først skal vi have en aften og en overnatning i Brugge på vej tilbage. Jeg orker ikke at køre natten lang som på udvejen, for den tur var jeg tre dage om at komme mig over.

Hotellet er nyt og uprøvet, for nu midt i højsæsonen var der ikke så meget at vælge imellem. Det er altid lidt spændende og sjovt - og så reklameres der med en overdådig morgenmad.

Det vil jeg glæde mig til... ;-)

7 kommentarer:

Madame sagde ...

Sikke et dejligt billede. Det lyder klogt at lave et stop på vej tilbage! Pyha, det var synd, det var så anstrengende at køre ud!
Rigtig god tur!

Lill-Karin Nyland sagde ...

Lurt med et stopp, og lurt å tenke på hva man gleder seg til, i stedet for hva man gruer seg til! ;)
Hverdagen kommer fort nok, når man er på reise skal man nyte hvert sekund med lave skuldre.

Lykke til på nytt hotell!

Fruen i Midten sagde ...

Vi er selv netop kommet hjem fra Brugge. Fin by :-) Så masser af hestevogne, dog kun åbne, men vejret var absolut også kun til åbne vogne. Det var v-a-r-m-t. Håber,du var tilfreds med dit hotel. Vi boede på flodpram (mere om det i kommende indlæg) det var sjovt :-)

Iøvrigt er det godt med stop på de lange ture. Jeg vil ikke være med til at køre om natten, men insisterer på, at vi stopper og sover - i rigtige senge.

Brittsol sagde ...

Det ser hyggeligt ud med den hestevogn,og en god ide med en overnatning.
God søndag

Ellen sagde ...

Næh, vi er også færdige med at køre hele natten. Det excellerede vi ellers meget i, men nu må vi erkende, at vi er blevet for gamle til det.
Du roser Brugge, Havehyrden var begestret, og det ser ud til, at Fruen også var det.
Vi må altså til Brugge ... :-)

Nick Burns sagde ...

Have you left Hollymount already? that seemed a very quick visit. At least you have been here for the wonderful weather though and of course the start of the olympic games. I hope you have a safe journey home. I wish we had the money to return to Hollymount, we can't really do a week due to lack of funds :-( but still once it's a b&b next year we will be regular visitors :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Et rigtig dejligt sted at stoppe, kan jeg love dig... :-)

Lill-Karin: Det er nemlig rigtigt; det er bare med at glæde sig over hver eneste feriedag... :-)

Fruen i Midten: Nej, hvor sjovt at du også har været i Brugge - og endnu mere sjovt, at du har boet på en flodpram. Det glæder jeg mig til at læse mere om... :-)

Brittsol: Ja, efterhånden er en god nattesøvn ikke til at undvære - så kan man også bedre holde til at køre så langt... ;-)

Ellen: Jamen SELVFØLGELIG skal du til Brugge; der er så utrolig dejligt. Nu er jeg også lidt forudindtaget, fordi jeg kender det fra min ungdom, men alligevel... ;-)

Nick: I was there 12 days, but I had to get home to move and finish sale of my Danish house. New owners move in September 1st.

I perfectly understand the funds-situation, and I will look forward to welcome you to Hollymount B&B... :-)