onsdag den 18. juli 2012

Regn, regn og mere regn


På vej hertil så jeg, at floden ved Worcester var gået over sine bredder og havde oversvømmet markerne. Heldigvis ligger Hollymount højt og har tørre fødder, men jeg er alligevel glad for at konstatere, at min nyfundne, lokale "hjælpenisse" har haft tid til at opsætte en fin, ny tagrende på hele den ene side af huset.

I går fik jeg besøg fra kommunen, for jeg har fået tilbudt råd og vejledning i forbindelse med min kommende Bed and Breakfast. Den slags tager jeg gerne imod - tingene skal gøres ordentligt, og man kan altid blive klogere; især i et andet land, hvor reglerne kan være anderledes end hjemme.

Den venlige herre var vildt begejstret for mine planer og for stedet og syntes, at det ville passe helt perfekt til forfattere og kunstmalere eller andre, der bare gerne ville have fred og ro.

Og det er netop det, jeg selv har fundet her. Som min søde nabo udtrykte det engang: Heroppe kan du trække dig tilbage for verden, når den bliver for slem - for hvad andet kan man ønske sig i livet: Fred og ro og nogle gode naboer at sludre med...

16 kommentarer:

Sandsdal sagde ...

HOld da op det lyder som om du har fundet STEDET! Hvor må det være dejligt at kunne gøre hvad man ønsker at ha en bed & breakfast og så bare kunne nyde hverdagen ellers. Vidunderligt!

Rasmine sagde ...

Måske kunne et ophold endda gøre en til kunstner ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Sandsdal: Det er bestemt ikke nogen tosset kombination, vel?! ;-)

Rasmine: I hvert fald noget der ligner... ;-)

Megan sagde ...

Det lyder skønt. Og tænk at have et sted, hvor forfatter, kunstmalere og andre kreative sjæle kan finde ro og inspiration.

For selvom man skal kunne skrive eller male hvor som helst (siger de kloge), så betyder omgivelserne i høj grad noget. Meget. Og jeg er sikker på at dit sted er fuld af ro og inspiration! :)

Mia Folkmann sagde ...

Megan: Jeg har jo efterhånden lært, at man godt KAN skrive hvor som helst, men det er unægtelig lettere et sted, hvor der er ro og rart at være... :-)

Ellen sagde ...

Det var bl.a. en ting, der imponerede mig ved UK,da C flyttede derover og slog sig ned som selvstændig: at der kom nogen og fortalte, hvordan hun skulle gøre rent skattemæssigt ... OG hvad hun kunne trække fra i skat, fordi hun var selvstændig. Prøv lige at forestille dig SKAT fortælle dig om dine fradragsmuligheder ... :-)
Held og lykke med foretagendet :-)

Madame sagde ...

Dejligt at du kan få vejledning af kommunen, Mia!
Hollymount er helt vidunderligt, og det må være et perfekt sted for en forfatter eller kunstmaler, der skal have ro og inspiration.
Her regner det også - god regnvejrsdag til dig :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Ja, du har helt ret; det er ret imponerende. Jeg har indtryk af, at man herovre gør meget for at støtte initiativer af enhver slags - og måske i særlig grad initiativer der styrker turismen i området.

Madame: Jeg er også glad for den hjælp og opbakning, jeg kan få. Ja, Hollymount er et dejligt sted at være... :-)

Havehyrden sagde ...

Nu husker du lige at give besked til os andre når din B&B åbner, ikke?
Vi har også lige været en smut forbi de engelske øer (Stonehenge og Salisbury) og der var vådt. Iflg vores chaffør den vådeste sommer i England nogensinde?
Jeg ville lige melde tilbage om vores besøg i Brugge (og Bruxelles), som vi var meget glade for at have besøgt. For hvor var der dog smukt. Skriver et blog indlæg om det senere (skal lige skrive et par andre om de andre steder vi også besøgte på vores rejse). Men tak for tippet om byen, det var helt bestemt et besøg værd, og vi var jo ikke de eneste turister. Det vrimlede simplethen med dem.

Haverose sagde ...

Dejligt landskab med bakker og dale du fik fanget. Vejret minder unægteligt om der her i dk dog er der vist ikke oversvømmelser.
Stor service du fik og åbenbart noget kommunerne ofte gør. Det blir alletiders med din B & B på dit unikke landsted! Glæder mig til mer om det :-)
Sommerhilsner
Rose

Nick Burns sagde ...

The flooding in England has been terrible Mia. In Leicestershire (my home county) half the roads have been blocked.
Lucky as you say that Hollymount is high up and not been affected. I bet Worcester has been bad?

Glad everything is going well with Hollymount.
I was in Central London on Wednesday, and standing on the Packed rush hour tube train with people everywhere really does make you appreciate how quiet and peaceful it really is at Hollymount.

Mia Folkmann sagde ...

Havehyrde: Jeg regner med at åbne 1. april 2013, men det vil fremgå af www.hollymount.dk (jeg kan nok heller ikke lade være med at skrive om det på bloggen... ;-) ).

Ja, det er nok ikke meget galt, at sommeren har været mere våd end længe, for jeg kan se søer, hvor der ikke før har været nogle.

Brugge er min yndlingsby, og det passer bare så perfekt som mellemstop på min vej frem og tilbage til England. Så efterhånden har jeg været der så mange gange, at jeg føler mig aldeles hjemme dér, og jeg håber i fremtiden at kunne være der endnu oftere end ellers... Jeg tænkte nok, at du ville blive begejstret... :-)

Mia Folkmann sagde ...

Haverose: Det er faktisk udsigten fra min have, man kan se. Lige nu er der ingen får på marken, så den er ret så "naturlig" at se på, men jeg synes, at alle de vilde blomster er så flotte... ;-)

Ja, det var en fin service, synes jeg. Jeg skal have meldt mig til turistforeningens system, for så bliver man medtaget i deres brochurer og markedsføring.

Mia Folkmann sagde ...

Nick: One of the neighbours told me, that some roads here have been blocked too, and all the traffic went this way - the only road not being flooded (that's a good thing to know at least). Yes, the fields around Worcester are now lakes and will be for some time I imagine.

Yes, I always love to come back here after a visit to Birmingham or other larger towns - I love town life, but I prefer the more peaceful country life... ;-)

Lisbeth sagde ...

Det lyder besnærende og selvom jeg hverken skal skrive eller male kunne jeg tænke mig at besøge jeres Bed & breakfast engang:)

Mia Folkmann sagde ...

Lisbeth: Ih, hvor ville det være hyggeligt! Man er meget velkommen også uden kreative tilbøjeligheder i den retning, og her er mange dejlige steder at tage hen på udflugt. :-) Hidcote Manor Garden, som du sikkert kender, ligger ikke så langt herfra (40 minutter), og der er mange andre dejlige haver værd at se.