mandag den 30. juli 2012

Sover lidt endnu...


Turen hjem gik fint, men den ER lang - og her i feriesæsonen er der selvfølgelig meget trafik. Vi valgte at køre gennem Tyskland på en søndag, og det er altid en god idé, for der er ikke så mange store lastbiler at "slås med".

Som sædvanlig tog vi med tunnellen mellem England og Frankrig, og jeg prøvede at tage et billede af det tog, som bilerne kører ind i. Det lykkedes kun delvist godt, men giver da et lille indtryk.

Billedet blev taget med mobilen ud af bilens vindue, og vi er på vej ned til det tog, der holder i venstre side. Den lille røde skikkelse viser åbningen i toget, hvor vi skal ind...

6 kommentarer:

Haverose sagde ...

Spændende! Jeg har ikke prøvet tunnelen - sidst jeg var der, sejlede/ fløj man over i en Hoovercraft :-) Der er SÅ smukt ved Doover kysten :-)

Mia Folkmann sagde ...

Haverose: Åh ja, vi sejlede også over før i tiden. Der er rigtig kønt ved Dover, og det er ikke helt den samme oplevelse med tunnellen. Men det går hurtigt... :-)

Madame sagde ...

Jeg har heller ikke prøvet tunnelen, Mia, men det er da fantastisk, vi har fået den mulighed. Der er jo fx mange, der ikke kan lide at flyve.

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja, og så tager det kun 35 minutter at komme fra Frankrig til England (altså det stykke...). Men man skal abstrahere lidt fra, at man bliver transporteret under vandet - jeg har endnu ikke vænnet mig til det... ;-)

Ellen sagde ...

Det er lynhurtigt med det tog, og det hele virker meget effektivt.
Menja, det er en lang tur, og med alderen er man nødt til at dele den op. I Brugge fx ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Jamen det er man simpelthen NØDT til... ;-)