lørdag den 4. august 2012

Barnlige glæder


På nogle punkter bliver jeg givetvis aldrig voksen - og heldigvis for det. Jeg er for eksempel helt vild med små ting, og det kan både være dukkehuse, miniaturebyer og...  små tog.

For mange, mange år siden købte vi et fint tog til udendørs havebrug. Vi har haft det fremme flere gange, blandt andet i julen, hvor toget har haft sin rute rundt om juletræet - fyldt med pakker og pynt. Men vi har endnu ikke kunnet nænne at bruge det udenfor, hvor det egentlig hører hjemme.

Nu skal det flytte med os, og da der ikke er meget sjovt ved at anlægge en miniaturebane i et hus, der kun er lejet for to år, kommer det med til England. Jeg er sikker på, at der her kan blive plads til et fint lille anlæg med buske og træer, hvor toget kan futte rundt nok så hyggeligt.

Måske kunne man fylde de åbne godsvogne med nødder til de grå egern. De skal såmænd nok finde ud af at snuppe dem, når toget holder stille...

8 kommentarer:

Madame sagde ...

Jeg glæder mig til billeder af egern, der snupper nødder fra det fine lille tog :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Det gør jeg også... ;-)

Forår hele året (Jette) sagde ...

Hvor lyder det bare hyggeligt med en togbane i haven. Jeg så engang i en film, at man havde sat en togbane op på frokostbordet og hvor maden så kunne sendes rundt. Det kunne være sjovt at kunne gøre selv, så efter at have set dit indlæg, så skal jeg måske alligevel prøve det. Tror, at både børn og voksne ville synes, at det var supersjovt at de f.eks. fik et stationsnavn og så kunne bede om at få sendt f.eks.leverpostejen dertil. Hilsen Jette

Mia Folkmann sagde ...

Jette: Det lyder supersjovt. Eller hvad med sushi, for dem der er til det? Det er næsten ligesom på de japanske restauranter, hvor man lige kan snuppe maden, når den kommer rundt... ;-)

I går sad jeg og skrev en artikel om en engelsk miniatureby, som netop har en fin togbane - og nu har jeg jo udviklet tankerne om en bane bag garagen, hvor der er god plads... ;-)

Ellen sagde ...

God ide - og planer skal man have hele tiden ... det går ikke at gå i stå. Glæder mig til billeddokumentation :-)
Det kunne snildt gå hen og blive en attraktion, så din B&B vil blive meget velbesøgt :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Hi hi, jeg tænkte netop det samme... Måske kan jeg lære de små egern at åbne bomme og den slags... ;-)

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Glæder mig til billeder af de små egern som passagerer i et kørende fut-tog ;D

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Og måske flytter en kanin ind i den lille stationsbygning... ;-)