torsdag den 18. oktober 2012

Hjem til gården...Der er ret stille derude.

Den normalt så fulde parkeringsplads i Holte er næsten tom, og man kan tydeligt mærke, at der er efterårsferie. Alt ånder fred, her hvor jeg er, men jeg kan forestille mig, at der er masser af liv andre steder.

Jeg giver mig god tid og tager turen hjem på gåben, for jeg er blevet så glad for den lange vandretur. Især når vejret arter sig pænt, som det gør lige nu.

Og for enden af min vandrerute venter denne smukke gård - Gl. Holtegaard. I går var der en særlig stemning omkring den, for det var lidt skumringsgråt, og jeg kommer i høj grad til at tænke på de engelske huse, som jeg elsker at besøge; allerhelst sent på dagen og uden for sæsonen, hvor der er stille og fredeligt ligesom her.

Hvis jeg er heldig, slår den lille klokke i tårnet en række fine slag, mens jeg fortsætter rundt om gården og ned bagved...

7 kommentarer:

Madame sagde ...

Så dejligt stemningsbillede med ord og foto :-)

Haverose sagde ...

Dejligt sted - var næsten som at være der selv mens jeg læste ;-)

Stegemüller sagde ...

Hvor skriver du dejligt om 'den grå time'. Alting er så dejlig stille her i efterårsferien, og på arbejdet er det til at få en cykelparkeringsplads. Det er også dejligt.

Donald sagde ...

Der var engang en udstilling på Gl. Holtegaard - tror ikke den var permanent - om Vedbæk Kulturen, mennesker, som havde levet deromkring for 5-7000 år siden. Så virkede gården pludselig så ny og tilfældig :-) (I hvert fald inde i mit hovede).

Madame sagde ...

Hej Mia
vi, Kisser og Donald vil høre, om du har tid og mod på en travetur i slotsparken i Hillerød den 17/11 om eftermiddagen? Vi kunne slutte eller begynde på en café ...

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Det var en dejlig stemning den dag... :-)

Haverose: Tak; det ville have været hyggeligt, hvis du HAVDE været der også... :-)

Stegemüller: Ja, men mon ikke freden er forbi nu i morgen? ;-)

Donald: Jeg tror nu, at der er en udstilling som den, du nævner. Jeg kender ikke Gl. Holtegaards udstillinger endnu, men det skal nok komme, og så skal jeg fortælle om dem... ;-)

Madame: Ih, det ville jeg ellers meget gerne - men jeg skal til England umiddelbart efter Bogmessen i Bella Centret, og det er den 9-11 november...

Madame sagde ...

Tak for svar, det lyder rigtig dejligt, at du skal til England!