tirsdag den 20. november 2012

Internetafhængig


Når éns forretning er bygget op omkring internettet, kan det være en frustrerende oplevelse at være foruden. Det fik vi en lille prøve på her i weekenden.

Lørdag aften forsvandt netforbindelsen, og søndag var den stadig væk. Selvfølgelig skulle det ske i weekenden, hvor det ikke var muligt at ringe til nogen.

Hele mandagen havde vi folk i gang med at finde fejlen - uden held. Til sidst var vi nødsaget til at købe et mobilt stik, så vi i det mindste kunne se vores mails. Det virkede bare kun på den ene computer.

Mandag aften kom vores computermand forbi og fik reddet nogle af stumperne, og tirsdag formiddag kom en mand fra telefonselskabet. Endelig blev den ødelagte linje lokaliseret og repareret, og nu virker nettet faktisk bedre end før.

Men er der noget at sige til, at man føler sig lidt drænet lige nu?

Jeg tror, at jeg trænger til ferie... ;-)

PS. Der er kommet nyt rejsebrev på anglofilia.info...

12 kommentarer:

Madame sagde ...

Pyha, det lyder ikke rart, at I har måttet undvære nettet så længe. Et mobilt stik er rigtig godt at have i baghånden.

Håber du har mulighed for at holde lidt ferie også, mens du er i England.

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Jeg har ledt og ledt efter sådan et mobilt stik, men det er ikke så almindeligt herovre, som det er derhjemme. Underligt nok...

Havehyrden sagde ...

Når man ikke kan det kan man ikke være foruden.....

Mia Folkmann sagde ...

Havehyrden: Sommetider kan man godt savne tiden med almindelige breve og telefonopkald... ;-)

Rejen sagde ...

Man kan godt blive lidt desperat når man er uden forbindelse, og især hvis man har internetbutik...Godt at fejlen blev fundet..;-D

Rasmine sagde ...

Hvor jeg genkender situationen og føler med dig!

Brittsol sagde ...

Det var godt i fik gang i nettet igen, det er ikke til at undvære.

Stegemüller sagde ...

Nette skal bare virke, og det er forfærdeligt, hvis det ikke gør det. Jeg har selv mobilt bredbånd med et lille stik og jeg er lykkelig over at kunne have kontakt med omverdenen i nødsituationer.

Ellen sagde ...

Skønt billede af jeres skønne udsigt (mener jeg at kunne genkende ...) :o)

Når man oplever det, I har oplevet, kan man godt føle, at man er rigtig langt ude på landet i UK, ikk'?
Afhængighed er et alt for skræmmende godt dækkende ord ... jeg har, ikke engang dengang jeg røg, følt mig så symptom- og stressramt, som de (få) gange, internettet ikke har virket.

Og Murphy? Han har sagt mange kloge ord ;_)

Mia Folkmann sagde ...

Reje: Ja netop, man skal jo helst lige kunne skrive og give besked, når det er nødvendigt...

Rasmine: Ja, jeg er nok ikke ene om at have den slags problemer, men som Ellen skriver længere nede, så føler man sig virkelig langt ude på landet her, når nettet ikke virker...

Brittsol: Nej, det er blevet svært - tænk engang, at det kun er relativt få år siden, vi slet ikke havde det net... ;-)

Stegemüller: Jeg har ledt med lys og lygte efter sådan et stik herovre, for jeg ville gerne have ét, som kun skulle betales efter behov. Og det var så det, jeg endelig fandt... ;-)

Ellen: Heldigvis er det kun sket ganske få gange, at vi helt har mistet nettet. Det kan være lettere ustabilt, men det kan man leve med; men helt uden - ja, så er man sandelig langt ude på landet. ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Det er skræmmende, så afhængige vi alle er blevet af det §!&%#!§ net. Det skal bare virke. Og du har endda en netbutik. Gys! Tænk, at man ikke kan få en mobil-fætter bare sådan lige i England. Det troede jeg da, man kunne få hvor som helst efterhånden.

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Ja, det var lidt gys... Vi er faktisk langt fremme i Danmark sådan rent internet-teknisk i forhold til her - det var i hvert fald hvad vores internetudbyder fortalte os.