tirsdag den 6. november 2012

Travl uge...

Af en eller anden grund er jeg ekspert i at få alting til at falde sammen, så det hele skal foregå på én gang. Således også i denne uge, hvor jeg dels skal have gjort bladet færdigt og sendt til tryk, dels på bogmesse og dels til England.

Hele tre ting på een gang; jamen, det KAN man slet ikke!!

Nej, selvfølgelig kan man ikke det, men der er ingen kære mor. Til gengæld skal jeg snart nyde livet i England, og når jeg kommer hjem i slutningen af november, er december udnævnt til Store Hyggemåned! Jaaaaaaahhhhh! :-)

17 kommentarer:

Madame sagde ...

Hvor lyder det dejligt, at du skal til England! Og hvis du kan holde mere fri i julemåneden er det skønt :-) Skal du holde jul på Hollymount?

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Nej, jeg skal holde jul sammen med min mor herhjemme; hun er ikke rigtigt til at lokke med til England desværre... ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Sådan er det altid; tingene hober sig sammen. Vi har også lidt for mange ting, vi SKAL nå i den kommende weekend, mens der andre gange ikke sker noget som helst. Håber, du får styr på det hele, så du kan slappe af i England og bare nyde det :-)

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Ja en lidt bedre fordeling af tingene kunne være ønskeligt, men sådan skal det bare ikke være... :-)

Unn sagde ...

Så herlig, selv om det høres travelt ut...Er bladene dine til salgs i butikk, mon tro?

Sussi.Sussinghurst sagde ...

åhhhhh - kan jeg ikke "ta'" englandsturen for dig, så kan du passe blad og messe. EN HEL JULEMÅNED i England..... heldige dig :)

Mia Folkmann sagde ...

Unn: I Norge kan man købe ANGLOFILIA gennem Bladkongen - men man kan også købe det gennem min netbutik. Jeg har mange abonnenter fra Norge... ;-)

Sussi: Ti hi, jeg har tænkt mig at skrive små rejsebreve på anglofilia.net - så du kan være med "på sidelinjen" hvis du vil. Men det er ikke HELT det samme; jeg ved det...

Krearier sagde ...

Spændende ting du skal - omend det er noget presset sammen :)

Jeg læste om bogmessen i Politiken her i weekenden, og der så jeg lige en 6 - 8 bøger jeg skal have reserveret fra biblio.
Elsker jo bøger, men gider ærligt ikke bogmesse.
Støver det ikke meget? :D

Take care :)

Mia Folkmann sagde ...

Krearier: Ti hi, jo det må da støve gevaldigt egentligt. Jeg er også ret sikker på, at det bliver første og sidste gang, jeg står der... ;-)

Hyacinth Bucket sagde ...

Jeg er sikker på at vi er flere der gerne tager Englandsturen for dig..;-)
Kan se du er nødt til at tage nattetimerne til hjælp hvis du skal nå det hele.

Pøj-pøj fra Lisbeth

Er så enig med dig med hensyn til pubberne..:-)

Mia Folkmann sagde ...

Hyacinth: Ja, det er ikke meget galt. Men bare man har noget rart at se frem til, så går det nok... :-)

Ina sagde ...

Jeg tager gerne Englandsturen, men bogmessen vil jeg nu heller ikke undvære. Jeg skal så heller ikke være der en hel weekend ;-)
Måske ses vi.

Mia Folkmann sagde ...

Ina: Det ville være hyggeligt... ;-)

Hanne Bente sagde ...

Hej Mia
Du har da en lidt travl tid der venter forude.
Jeg har aldrig været i England - kun i Irland ( Dublin)
Tror at jeg skal kigge nærmere på dine magasiner....
Ønsker dig en god onsdag:)
Hanne Bente

Mia Folkmann sagde ...

Hanne Bente: Det lyder som en god idé... ;-) Jeg er sikker på, at du kan lide England. Rigtig god onsdag til dig også. :-)

Stegemüller sagde ...

Ja det er pudsigt som ting kan klumpe sig sammen. Jeg håber du når det hele. Bogmessen har jeg fravalgt, for jeg synes, der er alt for mange mennesker til at man kan koncentrere sig om bøgerne. Jeg kom der de første år før det hele blev så stort, og der var det en god oplevelse.

Mia Folkmann sagde ...

Stegemüller: Jeg var med det allerførste år - det var vist i 1992 - og det var lidt sjovt. Og nu er jeg altså med igen. :-)