onsdag den 7. november 2012

Udflugt og opsætningI dag har det været en vældig hyggelig dag. Først og fremmest fordi jeg mødtes med søde Madame og hendes rare Monsieur på Cup & Cake i Hundested, og bagefter gik vi en frisk og god travetur langs vandet... delvist i følgeskab af en meget vennesæl missekat.

Og her til aften har jeg været ude med magasiner og diverse til BogForum, så jeg kan være klar til på fredag. Det gik faktisk meget nemt - meget nemmere end ventet...

Madame viser dejlige billeder fra vores tur, så jeg viser i stedet min lille stand. I morgen kommer der plakater på væggene og lidt småting fra butikken, men ellers er det jo magasinerne det gælder.

Jeg er faktisk begyndt at glæde mig til på fredag!  :-)

8 kommentarer:

Fruen i Midten sagde ...

Hyggeligt, at du mødte Madame! Hvor bliver din stand fin. God fornøjelse :-)

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Tak, ja der er jo ikke meget plads, men jeg fylder heldigvis ikke så meget... ;-)

Rejen sagde ...

Hyggeligt med blogtræf, og en spændende weekend med bøger og magasiner venter jer forude..;-D

Madame sagde ...

Tusind tak for i går, Mia! Det var et skønt sted, du havde fundet til os - og den smukkeste rute, vi gik ad. Pøj pøj med din stand på Bogmessen - hvor ser den fin ud :-) Knus

Brittsol sagde ...

Håber du får mange besøgende på din stand.

Mia Folkmann sagde ...

Reje: Ja, det er altid så hyggeligt med blogtræf, og jeg glæder mig til weekenden... :-)

Madame: Jeg tænkte nok, at I ville synes om stedet, og turen var bare så dejlig. Jeg elsker at gå ved havet. Tak, det skal nok blive sjovt. Knus :-)

Brittsol: Ih, det håber jeg også. Jeg er lidt spændt på, hvor mange der kommer, for det er første gang BogForum holdes i Bella C.

Haverose sagde ...

Fin stand og jeg håber du får rigtig mange købelystne besøgende :-)

Mia Folkmann sagde ...

Haverose: Den er ikke stor, standen, men mine blade og jeg fylder heller ikke så meget. JAH, det ville da være dejligt med købelystne besøgende... :-)