fredag den 21. december 2012

En skøn bog


Jeg har en svaghed for dejlige bøger - sådan nogle, som man lægger fremme på bordet, så man hele tiden kan se dem, røre ved dem, kigge i dem og bare glædes over.

Sådan en bog fandt jeg, da jeg sidst var i England, og selv om det egentlig skulle være en julegave, så ligger den her på mit bord - fyldt med dejlige opskrifter og italiensk stemning.

Meraviglioso!

11 kommentarer:

Madame sagde ...

Din bog ser skøn ud - ja, det er så dejlig med coffee table books, man kan nyde endnu mere, fordi de ligger fremme. Meraviglioso :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja og så er den fyldt med gode opskrifter. Nogle af dem skal bestemt afprøves... ;-)

Megan sagde ...

Den slags bøger skal nemlig ligge fremme. Efter vi flyttede, fik jeg også mine kogebøger frem på en dertil indrettet reol i køkkenet og det gør underværker. Giver til både inspiration og alle sanser.

Smuk bog og smuk fredag til dig! :)

Mia Folkmann sagde ...

Megan: Ja, inspiration skal der til, når der skal laves dejlig mad... :-)

sussi alfidalfi sussinghurst sagde ...

Jeg har en gammel uåbnet flaske Limoncello likør - står der noget om hvad man kan bruge den til - jeg har hørt at den skulle være hårdrejsende at drikke - hi hi

Fruen i Midten sagde ...

Hi hi, god limoncello er altså ikke hårrejsende. Tværtimod bliver man blød og medgørlig :-) Jeg holder meget af coffee table books, men hos os virker de som en invitation til at lade ting ligge og flyde, så de er desværre nødt til at bo i reolen.

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Det må nærmest testes af; jeg har aldrig smagt Limoncello. Jeg skal nærlæse bogen i juledagene og fortælle dig, hvis der er ideer til brug... ;-)

Fruen i Midten: Jeg må helt bestemt teste Limoncello'en af... ;-) Nej, der kan være et faremoment dér, men ellers synes jeg kun at de kønne bøger pynter...

Haverose sagde ...

Lækker bog og indhold :-) Den er vist loaded med fristelser ;-) Jeg er også vild med bøger, især dem med masser af illustrationer.

Mia Folkmann sagde ...

Haverose: Den er fyldt med lækre billeder - både af spiselige sager og andre gode ting... ;-)

Stegemüller sagde ...

Der lærte jeg et nyt udtryk "Coffee table books", for bøger, der er så smukke og dejlige, at de må ligge fremme til beskuelse og forsigtig bladring.

Din bog ser ideel ud til formålet.

Mia Folkmann sagde ...

Stegemüller: Jeg tror, at vi er mange, der elsker at fine bøger liggende fremme til nydning og forsigtig bladring... ;-) Denne bog er helt perfekt til formålet...