lørdag den 29. december 2012

Tid til at pusle...


Der bliver puslet meget i disse dage. For det første har jeg som altid juleferiens udvalgte puslespil i gang, og jeg har fundet ét, der rigtig fik mig til at længes efter England og de engelske Tea Rooms. Så det er egentlig meget heldigt, at jeg snart skal derover igen...

Og så er jeg i fuld gang med et lille nytårsprojekt til min dukkehusside - det er også noget være "pusselværk", og jeg skal vise jer resultatet om nogle dage...

11 kommentarer:

Madame sagde ...

Dit puslespil er vel nok fint - der er mange småting på billedet, så det gælder vist om at holde tungen lige i munden :-)
Hvor er det spændende, at du snart skal til England igen!

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja, det kan du tro, men det er den slags puslespil, jeg bedst kan lide, for der er så mange detaljer, man opdager hen ad vejen. Du kan også tro, at jeg glæder mig til England... :-)

Ellen sagde ...

Så bliver det ikke mere engelsk :-)
Jeg fandt nogle puslespil med gamle, engelske motiver ... i Brugsen af steder ... og købte to af dem til C&T. De hygger sig lige så meget med at lægge puslespil, som du gør.
Skal du over og gøre parat til B&B-'invasionen'?

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: He he, lad os se med den invasion, selv om der nu er nogle stykker, der har meldt deres ankomst... ;-) Juleferien er så perfekt til puslespil, fordi man har en række dage, hvor man kan gå "til og fra". Jeg kan ikke sidde i timevis, men tager det i småportioner...

Fruen i Midten sagde ...

Herligt puslespil - hvor stort er det? Jeg elsker også puslespil, men har vist ikke lagt et eneste siden Donnaens ankomst for 13 år siden. Åh ja, sådan er der så meget. Hepper på, at du vinder din quiz :-)

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: 1000 brikker; det er rigeligt, synes jeg. Tak for hepningen; jeg synes ikke, at udsigterne er for gode desværre... ;-)

Rejen sagde ...

Puslespil er hyggeligt, men det er mange år siden jeg har lagt et..,-D

Stegemüller sagde ...

Sikke et flot puslespil; det må være svært med alle de mange detaljer. Julen er ganske rigtigt en perfekt tid at lægge puslespil i.

Mia Folkmann sagde ...

Reje: Jamen det er også noget, man skal have god tid til - og der skal ikke være katte i nærheden... ;-)

Stegemüller: Svært, men sjovt. Ja, det er dejligt med en række dage uden de store forpligtelser... :-)

Donald sagde ...

Sikken et dejligt billede med stemning og hygge. Der er dækket op med sarte farver og der er blomster. Det er selvfølgelig også et godt "puslebillede" med alle de detailler :)

Jeg glæder mig til at høre mere når du kommer til England!

God søndag :)

Mia Folkmann sagde ...

Donald: Det er nemlig et skønt "puslebillede", og der er mange detaljer, som man først får øjnene op for, når man sidder med det... :-)

God søndag aften...