søndag den 20. januar 2013

Indkøb på den smarte måde og tur i sne

Ja ja, det hjælper jo ikke meget, at man kan få bragt varer ud, når supermarkedet så ringer og kaster håndklædet i ringen. Alt var snekaos, og de måtte opgive at komme frem. Tsk tsk.

Nå men så må man jo SELV. Og på den måde kan jeg også vise de smarte håndscannere, som jeg nævnte i mit indlæg i går.

Efter indkøbene blev vi enige om, at vejret egentlig var så dejligt, at man burde gå en tur på Great Malverns villaveje og se de smukke sneklædte huse.

Vil I med?

15 kommentarer:

Lene sagde ...

Tak for turen og det mindede mig om, da jeg som ung arbejdede som ufaglært sygehjælper i Oxford. Alle de danske piger blev placeret i sygehusets bolig til nattevagter og danske piger. Det var en tidligere rigmandsvilla, som lå på en vej med masser af huse som dine :-)

Madame sagde ...

Sikke nogle dejlige billeder, Mia - tak fordi du tog os med på traveturen i Great Malvern! Og det var sjovt at se håndscanneren.

Mia Folkmann sagde ...

Lene: De er så fine, de store villaer - jeg har også set dem i Oxford. Jeg tror, at disse her blev bygget dengang Malvern var på sit højeste som spaby; folk valfartede hertil for at drikke kildevandet og nyde godt af kurophold. :-)

Mia Folkmann sagde ...

Malvern: Selv tak! Jeg synes, at husene er så fine, men det allerbedste er næsten alle de kæmpestore træer, der pynter alle vegne. Mange af dem er ret så eksotiske og meget specielle... :-)

Rejen sagde ...

Tak for turen, det fungerer fint dit diasshow..;-D

Krearier sagde ...

Tak for turen :)
Kan du ikke også lige fotografere de spændende huse inde for - jeg elsker at se hvordan andre "lande" indretter sig :D

Stegemüller sagde ...

Det er et velfungerende diasshow, du har lavet. Pausen ved hvert billede er helt perfekt til at man kan bå at se billedet ordentligt og på den anden side ikke når at kede sig.

Mia Folkmann sagde ...

Reje: Det er jeg glad for at høre... :-)

Krearier: Jeg kan da ringe på og spørge, om de giver kaffe... ;-)

Stegemüller: Man kan selv sætte tiden, og jeg tror, at jeg har valgt 5 eller 6 sekunder. Det er vist OK... :-)

Ellen sagde ...

Hvorfor er jeg slet ikke forbavset over, at de ikke kørte varer ud? ;-)
Det er nogle skønne billeder fra en dejlig og meget engelsk by. Tak for show :-)
Jeg har talt med C i dag - I har vist fået rigtig meget sne, hvor I bor, men det var nu også en værre gyser, hun kunne fortælle om sin tur til London i fredags - det var dog en forrygende snestorm!

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Jamen prøv at se gaderne! SÅ meget sne er der da heller ikke! I øvrigt bemærkede jeg, at det med at rydde fortove er en by i Rusland her, men det var faktisk nemmere at gå i sneen.

Jeg er helt sikker på, at det er værre at køre på de store veje og motorvejene end på de her småveje, så jeg er lidt glad for, at vi bare skal på "lokale" ture...

Gowings sagde ...

Meget smukt område unægteligt. Og det er sjovt at se, hvor villakvarterene på USAs østkyst har sin oprindelige inspiration fra :)

Susanne sagde ...

Hvor er det smukt.
Sikke en smart scanner. Der kunne man da lære noget herhjemme. Og så kan man selv finde ud af at stoppe, når sidste krone er brugt.

Mia Folkmann sagde ...

Gowings: Jamen de er så fine, de huse. De stammer fra en tid, hvor velhavere strømmede til Malvern for at nyde godt af det fine kildevand... :-)

Susanne: Jeg har tidligere medbragt en lille lommeregner, når jeg har været i "sparemode" så jeg kunne holde øje med forbruget, og dette er lidt det samme. Bare smartere... :-)

Fruen i Midten sagde ...

Og så måtte I selv afsted alligevel. Så var det godt, at I kunne vise dem, at et par vikinger ikke e sådn at stoppe ;-) Smukke - kæmpestore - huse.

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Nej, vi er da ikke så pivsede. Ja, de er flotte - og store. Jeg er mere til mindre huse efterhånden, må jeg indrømme... ;-)