mandag den 14. januar 2013

Tur i Great Malvern

Jeg er blevet så glad for byen Great Malvern, der ligger utroligt kønt med bjergene i baggrunden. Vi går tit tur her, for der er så mange veje og parker at gå i - hvis man da ikke lige er oplagt til at lege bjergged og vælge stierne op i bjergene.

I går blev det kun til byveje, og det kan såmænd give motion nok, for de fleste er ret stejle. Midt i byen står en brønd, hvor drikkeklart kildevand altid rinder (det smager godt!), og ved siden af står statuen af komponisten Elgar og skuer ud over byens hovedgade.Når man følger vejen langs kanten af bjergene, kan man nyde synet af smukke, gamle huse, der for manges vedkommende er indrettet til hotel eller Bed and Breakfast. Og de fleste har en ganske ubeskrivelig flot udsigt, fordi de ligger så højt. Det må være ret fantastisk at sidde her i vinduet og kigge ud.

10 kommentarer:

Madame sagde ...

Hvor er det smukt at se byyen ligge højt over landskabet! Og dejligt vejr havde du, kan jeg se. Hvordan går det med dine egne tanker om Bed and Breakfast?

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja, er det ikke flot! Af og til bygger de nyt, og her ville jeg nok nærmest være bange for at skride ned - men de gamle huse, der har ligget der i årevis, bliver nok liggende... ;-)

Jeg har lavet en B&B webside (hollymount.dk) - og så er gæster velkomne i de perioder, hvor jeg selv er her. Ellers fortsætter jeg - indtil videre - med at leje huset ud.

Madame sagde ...

Spændende - tak fordi du fortæller og pøj pøj!

Lene sagde ...

Det lyder som en by efter mit hjerte. Håber du får held til at få gæster, mens du er der. Tænk at have sit eget hjem i England i skønne omgivelser. Jeg skulle have valgt noget andet end sygeplejersker, det er svært at gøre det med hjemmearbejdsplads ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Selv tak - og tak... :-)

Lene: Ja, det er nok ikke så nemt med en hjemmearbejdsplads som sygeplejerske - selv om teknikken kan gøre meget, kan den nok ikke gøre SÅ meget... ;-)

folehave's univers sagde ...

Hvor lyder det dog dejligt. Det er fint at læse med her hos dig. Så får jeg da dækket lidt, af mit Anglofilebehov.

Fruen i Midten sagde ...

Der ser dejligt ud :-) Betyder det, at I er mange om B&B-tilbuddet, eller ligger I så langt fra de andre, at det ikke er noget problem. - Eller er der bare generelt stor interesse for B&B i det område?

Mia Folkmann sagde ...

Folehave's univers: I aim to please... ;-)

Fruen i Midten: Der er rigtig mange B&B'ere herovre - men de bliver også brugt særdeles flittigt. Det gælder nok om at have ét, der er så hyggeligt (eller så fint og lækkert), at folk har lyst til at besøge det. Mit hælder nok mest til den hyggelige side... og så har jeg den fordel, at jeg ligger helt for mig selv = fred og ro. ;-)

Ditte sagde ...

sikken en udsigt. Nogen gange glemmer jeg hvor kuperet England er. Jeg opholdt mig mest i Essex, som er forholdsvis fladt , så det er mest de billeder jeg har på nethinden. Nyd opholdet :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ditte: Her er meget bakket her, og det kan jeg så godt lide. Jeg synes at udsigten fra Great Malvern er helt utrolg... :-) TAK.