torsdag den 14. marts 2013

Cool Cash


Efter at have oplevet at penge kan forsvinde ud i den blå luft, når man overfører dem fra bank til bank (!) - er udviklingen med det kontantfri samfund lidt skræmmende.

Har I bemærket, at det efterhånden er blevet ret svært at finde en bank, hvor man kan indsætte kontanter?

Flere og flere går nemlig over til kassefri afdeling - og hvis jeg undrende spørger "hvorfor", får jeg at vide, at det da er MEGET smartere bare at overføre penge via netbank.

Og det fører mig så tilbage til indledningen i dette blogindlæg!

9 kommentarer:

Madame sagde ...

Uha, det er virkelig skræmmende, at penge kan forsvinde ud i den blå luft, når man overfører dem fra bank til bank via netbank! Jeg gyser ved tanken om det pengeløse samfund, som vi er på vej imod ... :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Det er altså heller ikke min kop te... :-)

Krearier sagde ...

Jeg har desværre aldrig kontanter der skal sættes IND :D

Kisser sagde ...

Den er en ubehagelig udvikling.
Virkelig underligt at pengene kan forsvinde.
Jeg tænker på situationer med valuta. Hvis jeg har valuta i overskud fra en rejse, jeg gerne vil have vekslet og altså aflevere cool cash i banken, det kan man så vel heller ikke.
Jeg er ikke ret vild med at bruge mit Visa i udlandet....

Mia Folkmann sagde ...

Krearier: Ha! Det har jeg også sjældent, men det sker... ;-)

Kisser: Ja, det er en ubehagelig udvikling - og manglen på service bliver mere og mere udbredt (underligt nok. Jeg plejer faktisk at hæve kontanter på mit Visa i en bank og så bruge af dem. Det KAN dog lade sig gøre endnu i udlandet i hvert fald...

Nola sagde ...

ret ubehageligt!! Desværre tror jeg ikke at hele computer verdenen er så sikker som vi går og tror. Det bliver jo også bevist hele tiden og igen. Men det er jo bare såå nemt og derfor hænger vi med.

Mia Folkmann sagde ...

Nola: Jeg tror, at du har helt ret. Og inden længe har vi ingen alternativer - det er næsten det værste af det hele...

Fruen i Midten sagde ...

Uha. Ikke spor betryggende at læse, at der forsvinder penge ved en bank-til-bank overførsel!! Jeg er sjældent i besiddelse af ret mange rede penge, og når det endelig sker en gang i mellem, føler jeg mig næsten mistænkeliggjort ...

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Hi hi, jeg ved, hvad du mener. Heldigvis fandt "man" mine penge på en fejlkonto i banken - men man var da ellers skråsikker og insisterede på, at den slags skete automatisk. Det gjorde det så ikke!