onsdag den 27. marts 2013

Haveglæder


Jeg ser ikke så meget TV, men når jeg er i England, elsker jeg at se Gardeners' World. Og her forleden var det en særlig stor fornøjelse, for udsendelsen var tydeligvis optaget sidste år, hvor foråret var i fuld gang på dette tidspunkt i marts.

Så jeg sad i mit stille sind og sukkede af længsel efter et udendørsliv uden forfrysninger, mens jeg nød de entusiastiske gartnere, der fortalte om projekter og blomster og nye ideer.

Min yndling er Carol Klein. Hun er så livlig og begejstret, når hun fortæller om sin dejlige have, og jeg købte hendes bog med hjem sidste gang - både til min netbutik og til mig selv. For hendes måde at holde have på deler jeg til fulde - den skal være afslappet og fyldt til bristepunktet med fuglesang og dejlige blomster. En rigtig "nydehave"...

6 kommentarer:

Madame sagde ...

Det lyder som det dejligste tv-program og en inspirerende bog!
Er jeres have dækket af sne, eller har du små forårsbebudere, du kan nyde? Her er der ikke meget forår over synet af haven :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: I dag er det faktisk det yndigste forårsvejr, og der er masser af forårstegn. Skal vise dem senere... ;-)

Haverose sagde ...

Jeg er også meget begejstret for hende og hendes havestil. Jeg har hendes bog hjemme fra biblioteket netop nu og overvejer om jeg ikke bare må have den fast i min reol, og nu ved jeg hvor jeg kan købe den hvis det er. Skønt du har forår :-)

Mia Folkmann sagde ...

Haverose: Lige nu har jeg i hvert fald - ih, jeg håber, at det holder. Jeg tror også, at englænderne trænger gevaldigt til det... ;-)

Nola sagde ...

Skønt når nogen gå op i det med liv og sjæl, det smitter totalt af :-)
Og uh hvor vi glæder os til at haven snart er mere farverig!
Rigtig god påske til dig og dine :-)

Mia Folkmann sagde ...

Rigtig god påske til dig også, Nola. Ja, begejstring er altid smittende, og det er så skønt. Jeg har set mange forårstegn herovre, så det kan ikke vare så længe... :-)