lørdag den 16. marts 2013

Hvad hjertet er fuldt af...

Det var lige præcis denne her vogn, vi havde for ti år siden. En stor fin Sunlight autocamper fra Dethleffs.

Omstændighederne gjorde, at vi ikke længere kunne bruge den, og vi solgte den med blødende hjerter - men vi lovede os selv, at vi skulle have en anden en dag. Og som læsere af denne blog nok aner, så er længslen efter "frihed på hjul" ved at trænge sig på igen.

Vores gamle vogn havde "top" på, og heroppe kunne man sove. Det vil vi dog ikke have igen, for det krævede en adræthed, som vi ikke længere besidder. Og så var de engelske landeveje og deres lavthængende grene ikke nemme at komme uden om...

Den vogn, som vi har kig på, har ingen pukkel, men er til gengæld lidt længere. Tror jeg i hvert fald. For vi vakler mellem to udgaver, så det skal lige testes ved førstkommende lejlighed. Fordelen ved disse vogne er, at de er relativt prisvenlige, fordi de mangler alt det luksus og læder, som nogle af de andre vogne har. Den slags er vi slet ikke interesserede i, så vi nøjes gerne med en "Netto-udgave"... :-)

9 kommentarer:

Madame sagde ...

Hvor er det spændende, Mia - det må give en fantastisk frihed at have et ekstra hjem på fire hjul. Glæder mig til at se, hvad I vælger ... :-)

Rejen sagde ...

Jeg tror at nok jeg bliver for gammel til at sidde på mc'en og at sove i telt og kano, så må det blive en autocamper vi skal investere i.. :-D

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Jeg nød det ekstra hjem - og det gjorde min rare mand i den grad også. Han snakker næsten ikke om andet lige nu... ;-)

Rejen: Ja, det er helt sikkert en værdig afløser for mc'erne... ;-)

Nola sagde ...

Flot "hus", men noget stor. En af mine drømme er også at holde et par mdr fri og så bare køre derudad i sådan en :-) Måske engang.......
God lørdag :-)

Kisser sagde ...

Jeg glæder mig i cd'en grad til at følge udviklingen ... Vi havde også første sal på den første autocamper og kaldte det pigeværelset.
Livet i en autocamper er suverænt.

Mia Folkmann sagde ...

Nola: Den vi havde var seks meter lang, men det var toppen, der gav os flest problemer (det var ikke altid muligt at komme under broer f.eks.). Det er altid godt med drømme - nogle af dem bliver til noget, er jeg sikker på. God lørdag til dig også... :-)

Kisser: Helt enig! En herlig tilværelse - jeg glæder mig også ganske utroligt meget... :-)

Lene sagde ...

Vi har haft campingvogn og nød ferierne på hjul. Jeg har altid drømt om små boliger, så en autocamper har også været en del af drømmen. Der hvor jeg synes den er en ulempe, er når man har fået sig etableret på en campingplads og så vil ud og se noget, så skal man jo have huset med ;-)
Nu har vi sommerhus og motorcykel, jeg nyder ferierne på MC, men det er hoteller, som får lov til at give mig nattesøvnen, jeg er vokset fra teltet :-)
Glæder mig til at høre mere om jeres valg.

Mia Folkmann sagde ...

Lene: Jeg har det ligesom dig; jeg elsker små boliger. De er overskuelige og hyggelige og nemme at have med at gøre. Jeg er enig i, at det er en ulempe at slæbe rundt på "huset", når man skal på udflugt fra campingpladsen. Vi plejer at finde plads til bilen og så tager vi rundt med bus eller går. :-)

Susanne sagde ...

Hvor er den fin. Og sikkert en fin sommerhusstørrelse, når man ikke er så mange. Jeg har aldrig haft mod på campingvogn eller camper, mens vi har været 5. Jeg kunne godt forestille mig nogle gode ture, når vi engang er 2 igen.