onsdag den 20. marts 2013

Lidt ekstra tid

Fordi vi forlod Danmark så tidligt, havde vi ekstra tid i Brugge, og det gjorde bestemt ikke noget. Så da vi havde sovet ud, gik vi en lang tur rundt i de små gader og så på påskepyntede vinduer og sjove butikker, og bagefter spiste vi middag på én af de restauranter, hvor vi efterhånden bliver genkendt.

Og nu er vi landet i England. Her er heldigvis ingen sne, men mange flokke af fugle i forårshumør... :-)
8 kommentarer:

Ellen sagde ...

Jeg håber I når at opleve foråret i England! Her kommer det først midt i april, har jeg netop hørt i tv-avisen.
Jeg ønsker jer et godt ophold og masser af udsolgte senge :-D

Madame sagde ...

Dejligt at høre at I er kommet godt frem, Mia - og at der ikke er sne, men masser af fugle i forårshumør... :-) Her fik et et læs sne mere i dag.

Fruen i Midten sagde ...

Åh, Brugge-påskeæg. Det er vist farligt for både økonomi og taljemål ;-) Er nok en anelse misundelig over, at I oplever forår, mens det bare bliver hvidere og hvidere her.

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Jeg så lige aviserne herovre, hvor de snakkede om sne! Jeg håber og tror, at det var oppe nordpå... ;-)

Madame: Der var store flokke med stære i haven i dag, og adskillige rødhalse sang så smukt. Jo tak, jeg har hørt om sneen derhjemme - min mor HAR beklaget sig! ;-)

Fruen i Midten: Åh ja, godt ser det ud, men med udsigt til hotellets skønne kakao kunne jeg godt holde mig i skindet... ;-)

Gowings sagde ...

Man sku' vær' i Engeland...

Mia Folkmann sagde ...

Gowings: Ja, det sku' man! Jeg spotter lidt sneslud i haven, men det er vist ikke noget at regne for sneen i Danmark...

Stegemüller sagde ...

Hvor ser det dejligt ud, der hvor I var i Brugge.

I dag skinner solen så dejligt her, men det er inderligt koldt og frostvejr. Nyd foråret i England. Som Ellen skriver kommer det ikke hertil før midt i april.

Mia Folkmann sagde ...

Stegemüller: Det er altid så dejligt i Brugge! Her er det også blevet inderligt koldt, og jeg hørte netop noget i radioen med, at det blev den koldeste weekend i mands minde. Om jeg har lyst til den slags???