søndag den 31. marts 2013

På udkig efter foråretForleden tog vi på tur for at se efter forårstegn. Som sædvanligt tog vi til Stow-on-the-Wold, hvor vi kender en hyggelig café med gode kager, en sød boghandel med en meget venlig hund og en velassorteret køkkenbutik, hvor man kunne købe en gulvskrubbe. (Nå ja, prøv I at finde en gulvskrubbe i England; det er ikke så nemt, som man skulle tro. De bruger mopper, gør de...)

Bagefter fortsatte vi turen til Broadway og Snowshill, hvor jeg skulle hente forsyninger af dejlige lavendelsæber. Også her var der forårstegn - de var små, men de var der. Alle vegne...!

14 kommentarer:

Madame sagde ...

Dejlige billeder, Mia - tænk at der allerede er stenhøjsplanter og påskeliljer i blomst! Her er halvdelen af haven stadigvæk dækket af sne ... :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: På vejen hjem så jeg kæmpestore grupper af gule påskeliljer ved vejen - sikke et syn! Uf, den sne må da snart se at forsvinde...

Rasmine sagde ...

En venlig hund? Den nøjedes forhåbentig med at logre og lade sig klappe. Nogle venlige hunde tror, at de skal vaske en ;-)

folehave's univers sagde ...

Tak for oplevelsen. Dejligt med bare lidt forår. Glædelig påske

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Den var både velopdragen og venlig. Ingen vaskeri... ;-)

Folehave's univers: Selv tak og glædelig påske til dig også... :-)

Anette sagde ...

Det lyder vel nok dejligt med forårstegn. Tager du lidt med hjem :o)
Dejlige billeder.
KH Anette

Mia Folkmann sagde ...

Anette: Jeg er sikker på, at foråret kommer til Danmark lige om lidt... ;-)

Hyacinth Bucket sagde ...

Vi ser i tv-avisen hvordan britiske fåreavlere må grave deres får ud af snemasserne og fly kaster foder ned til dem. Ser ikke særlig forårsagtig ud der over..;-)
Her skinner solen og ingen sne,men det er iskoldt derude og flere frostgrader om natten her oppe i det nordlige Jylland.
Tror vi skal midt/slut i April før vi rigtig kan mærke foråret og så må vi jo bare håbe at det betyder vi får en lang og dejlig sommer istedet...:-)

Fortsat god påske fra Lisbeth

Mia Folkmann sagde ...

Hyacinth: Åh ja, der er nok masser af sne oppe nordpå. Men her i Worcestershire skinner solen på min have, og al sneen er væk. Jeg kan dog se sne på bjergene i baggrunden, og der er lidt frost om natten, så det bliver nok liggende en tid endnu. Lad os satse på en lang og dejlig sommer... :-) God påske til dig også...

Fruen i Midten sagde ...

He he, jeg tror dig. Jeg kan huske, hvordan en veninde og jeg en gang ledte forgæves efter en opvaskebørste i Skotland. Dejligt med forårstegn - og rigtig grønt græs :-)

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Jeg ved ikke, hvorfor det skal være så svært - men jeg kan altså ikke vaske gulv med en moppe; jeg sjasker vand rundt alle vegne. Jahhh, rigtigt grønt græs - det er bare det dejligste syn (men der er stadig sne på bakken i baggrunden... ) ;-)

Ditte sagde ...

Jojo, det skal nok komme det forår... Tak for synet :-)

Hanne Bente sagde ...

Hej Mia
Dejligt at se lidt forår.Ønsker dig en god 2. påskedag:) Hanne Bente

Mia Folkmann sagde ...

Ditte: Selv tak... :-)

Hanne Bente: Det var en fornøjelse! Og tak i lige måde... :-)