lørdag den 23. marts 2013

Så kom sneen...


Så kom sneen! Lige nu vælter det ned med store, tykke fnug, og udsigten ligner i høj grad den, jeg havde i januar. Det første billede her er haven set fra min hyggelige lænestol i stuen i går - og det andet billede er haven i dag!

Men pyt! Jeg har smuk musik i radioen, en god bog at læse og masser af frugt og grønt til saft, når man får lyst til det.

Og så kan jeg glæde mig over den nyhed, jeg lige fik præsenteret: Det når ikke at blive så koldt, som det var i marts 1962.

Altid rart at tingene kunne være værre... ;-)

13 kommentarer:

Madame sagde ...

Ja, det er altid rart, når tingene kunne være værre :-) Men der er jo eventyrligt smukt hos dig også med sne i dit winter wonderland :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Det er da bestemt smukt! Kunne bare godt trænge til lidt forandring, ti hi... :-)

Krearier sagde ...

Jeg gad ikke finde mig i det mere, så jeg satte mig på een af vores terasser, hvor der var sol, og drak morgenkaffe, mens jeg læste lidt i en god bog. Rundt omkring mig lå sneen, og det begyndte også at sne en lille smugle, men jeg var kold. Det er FORÅR nu. Basta!!

Vibeke sagde ...

Hmfff! Jeg kan ikke andet end at fnyse ad kulden, øv!
Tror jeg vil starte mine løg og knolde op indenfor i bare trods, nå!
Ha' en dejlig dag ;o)

Mia Folkmann sagde ...

Krearier: Ja, marts ER forår! Sådan er det bare! Ræk mig lige solcremen til næsen... ;-)

Vibeke: Rigtig god idé! Jeg fnyser også! Altså!!

Tina Hoeberg sagde ...

Hi hi - 1962?!! Jamen, hvad klager folk saa over her paa kanten til April;-)

Ellen sagde ...

Hvorfor skulle I have det bedre i UK end resten af Europa? ;-)
Stakkels min lille familie, som kører til Isle of Skye på fredag ... jeg krydser fingre for godt vejr til alle jer (og alle os) :-D

Mia Folkmann sagde ...

Tina: Nej vel? Ork dog, det er jo ikke noget at tale om... ;-)

Ellen: Ja, det må du nok sige; det er langt at køre i sådan et vejr. Men det er nok værre, end det ser ud - sneen her er tøsne, kan jeg se nu. Vores 300 meter lange indkørsel er ved at blive omdannet til en snesjasket å... ;-)

Ditte sagde ...

Jeg er glad for at høre at I sidder lunt indendøre.
Der var dramatiske snebilleder fra England i tv her til aften, med forlydender om at folk flere steder havde måttet overnatte i bilerne, da vejene var lukkede.
Men som vi ved, den slags skal tages med et stort gran salt. Jeg håber Ellens familie færdes på anderledes farbare veje :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ditte: Ja, det må have været en kold omgang, stakler. Der var også et hus i Cornwall, der skred ned fra en skråning på grund af det meget vand, så det er ikke sjovt lige nu. Men her hvor jeg er er sneen vist allerede ved at smelte...

Stegemüller sagde ...

Vi laver en forening, som vi kalder 'Bloggere mod mere sne' og vi averterer den på Facebook og får masser af 'Likes', Og alt i mens vi har travl med at markedsføre projektet kommer foråret lige så langsomt listende bag om ryggen på os :-)

Mia Folkmann sagde ...

Stegemüller: Den idé er jeg helt med på! Og jeg kan høre, at fuglene fløjter vildt i haven, så et eller andet sted lurer foråret nok... ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Stegemüller: Den idé er jeg helt med på! Og jeg kan høre, at fuglene fløjter vildt i haven, så et eller andet sted lurer foråret nok... ;-)