torsdag den 11. april 2013

Design i dagligdagen

Der har egentlig været meget design i mit liv, nu jeg tænker over det.

For det første fordi jeg voksede op i et hjem, hvor man sparede op - længe - så man kunne købe noget ordentligt = dansk design.

Jeg kan huske, at jeg som ung pige blandt andet havde en Verner Panton "kræmmerhusstol" som skrivebordsstol og et lille B&O sort/hvidt TV, som jeg selv havde købt for opsparingen. Jeg elskede begge dele, og jeg savner især min kræmmerhusstol, som man sad så godt i.

For det andet blev jeg gift med en grafisk designer, der nu slæber mig med på museer og i boghandlere med speciale i grafisk kunst og lignende. Ikke at jeg har noget imod det - slet ikke, når man kan kombinere design med kaffe og lækkerbidder. Sådan som vi gjorde i Brugge, hvor vi sad længe her i disse sjove stole og snakkede design... og fik masser af inspiration og ideer...

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sjovt design, men der er nu ikke meget (engelsk) hygge over det;-)

Hilsen Inger

Mia Folkmann sagde ...

Inger: Nej, ikke meget engelsk hygge her, men sjove er de... :-)

Stegemüller sagde ...

Jeg elsker også designer-møbler og kan næsten ikke få nok. Jeg holder af alle de kendte danske møbeldesignere, og da jeg flyttede ind i min nye lejlighed, købet jeg et Piet Hein bord og fire Arne Jakobsen 7'er stole. Det ser altså brand godt ud, og det vil holde min tid ud.