tirsdag den 23. april 2013

Tid til traveture

Jeg elsker denne tid, hvor man kan trave lange ture sent på eftermiddagen eller tidligt på aftenen og alligevel få lidt sol på næsen. I går fandt jeg en fin rute på knapt 5 kilometer inklusive adskillige stejle trapper opad, så den er effektiv, hvis man godt vil tabe et par gram.

Og det vil jeg faktisk gerne. Vintertiden har det med at give ekstra polstring, som jeg gerne vil være foruden, så der bliver holdt igen med alt det søde.

Til gengæld bliver der cyklet 8 km på motionscyklen om morgen, sjippet og drukket saft til den store guldmedalje.

Det MÅ da give pote...!  ;-)

13 kommentarer:

Madame sagde ...

Hvor er det flot, at du får så meget motion, Mia! Nu hvor foråret er kommet, er det også meget sjovere at gå ture :-)

Susanne sagde ...

Vi skal åbenbart bruge lidt ekstra for at holde varmen om vinteren. Det er sejt, som du får benyttet motionscyklen. Jeg har en crosstrainer, som jeg totalt overser. Jeg burde....

folehave's univers sagde ...

Ekstra polstring , ja det kommer som regel om vinteren. Hatten af for din cykling om morgene. Er selv så små, begyndt at gå en tur nu og da.

Rejen sagde ...

Det er immervæk lettere at få rumpen ud af døren til en travetur, når det ikke er hundekoldt og det er lidt lysere udenfor. :-D

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja, det er jo helt håbløst, når der ligger is og højt med sne. Men det er en stor fornøjelse nu! :-)

Susanne: Ja, det tror jeg også. Jeg har ikke nogen rigtig cykel p.t., så motionscyklen må bruges i stedet for. I selskab med et par musikvideoer går det tjept... ;-)

folehave's univers: Ja og især i denne lange vinter har man haft behov for trøstespisning, synes jeg... ;-) Det lyder godt, at du også er begyndt at gå ture - man ser så mange ting på traveture...

Rejen: Ja, det er meget nemmere nu - og dejligt, selv om det er hårdt med trapper og op ad bakke... :-)

Megan sagde ...

Hold da op, du er sej! :)

Og ja, det er en skøn årstid, vi går i møde hvad lys og luft angår. Jeg elsker at cykle aftenture inden solen går ned.

I dag er det dog på med regntøjet, hvis man vil ud og så og det skal man uanset vejret, når man har hund(e)!

Ønsker dig en fin dag.

Mia Folkmann sagde ...

Megan: Ti hi, jeg er i hvert fald stædig! Det lyder også skønt med aftenture på cykel - jeg må vist hellere ønske mig én, for det savner jeg da... Ja, det er godt at have hund, for så er der ingen kære mor.. :-) God dag i lige måde...

Stegemüller sagde ...

Hvor er du flittig med motionen, det er rigtig godt klaret med de otte km. hver dag. Jeg skal også have hevet cyklen frem af kælderen og cykle mine ti km. * 2 hver dag (jeg trænger sørme til motion), men pga. det nye job, har jeg intet overskud pt. Så jeg prøver at acceptere, at jeg tager bussen.

Mia Folkmann sagde ...

Stegemüller: Man kan ikke det hele - og jeg kan godt forstå, at du er træt med nyt job. Du går i det mindste ned til bussen, mens jeg arbejder hjemmefra og stillesiddende, så jeg er nødt til at gøre noget... :-)

Anonym sagde ...

Jeg elsker også at det er vejr til gode lange ture. Jeg har det så bare med at overdrive når jeg går igang det kan mærkes i knæene. Er sikker på din indsats nok skal kunne ses og mærkes meget snart :-)

Mia Folkmann sagde ...

annetteestrin: Ih tak for din opmuntring; jeg synes allerede, at der er sket lidt (det synes vægten så ikke, men det kommer nok...) :-)

Krearier sagde ...

Jeg har også en fin motionscykel - den bliver støvsuget en - to gange om ugen :D

Mia Folkmann sagde ...

Krearier: Hi hi, det blev vores også i vinter. Der var simpelthen for koldt i soveværelset, så ingen af os havde lyst til at gå derind og bruge den. Men nu er der ingen kære mor... ;-)