fredag den 31. maj 2013

En skøn udflugtI dag har solen skinnet, og det har været godt varmt. Men ikke for varmt - nærmest perfekt til en "totrinsudflugt".Først tog vi til en dejlig have, som jeg skal skrive om i næste nummer af ANGLOFILIA - faktisk et af mine absolutte yndlingssteder, som dog har været lukket et års tid på grund af nye ejere. Men nu er der åbent igen - og gensynsglæden var stor! (...skyldtes måske også de gode kager...)


Bagefter tog vi til Broadway og travede en lang, lang tur på stisystemet til Snowshill - begge to er yndige småbyer, som jeg har fortalt om før - og hele vejen tilbage igen. Men denne gang gik vi dog ikke vild; belært af erfaringen medtog vi nemlig et fornuftigt kort (og så kendte vi sådan set området ganske udmærket i forvejen). Alt i alt blev det vel til 10-12 km, så konditionen er ved at blive stærkt forbedret... ;-)

3 kommentarer:

Lene sagde ...

I får da travet nogle kilometer. Når jeg ser dine billeder fra England, så drømmer jeg om motorcykelferie kombineret med vandreture. En skønne dag skal det nok gå i opfyldelse :-)

Christina sagde ...

Så smukke billeder, især billede 2. Det er en smuk årstid, vi nu (i følge kalenderen) er gået ind i :-)

Mia Folkmann sagde ...

Lene: Det ville da også være en dejlig ferie - England er perfekt til gåture, for der er så mange stisystemer (man skal så bare hitte ud af dem... ;-). Din drøm skal nok gå i opfyldelse. Det gør sådan nogle, hvis man vil det nok... :-)

Christina: Ja, kalenderen er én ting og virkeligheden noget andet - men lige nu arter vejret sig pænt. De kan noget med deres haver, de englændere (og så har de gartnere - det mangler vi andre måske... ) ;-)