fredag den 17. maj 2013

Miniblogtræf ved torvehallerne

I går var jeg til et "mini-blogtræf" med Lene, og vi havde aftalt at mødes ved Torvehallerne i København, hvor ingen af os havde været før.

Åh, det var sådan et fint sted med så mange lækkerier, som det kan være svært at stå for. Det eneste, der manglede var nogle parasoller ved de udendørs spisesteder - især på en solhed dag som i går.

Vi snakkede dyr og skole (som vi har til fælles) og skrivning... især skrivning, som vi i høj grad også har til fælles. Om ideer og visioner og fremtidsplaner, som vi vist har nok af. Og jeg fik sat noget i gang, som jeg ellers havde lagt til hvile... så egentlig, Lene, var det din skyld, at jeg ikke kunne sove i nat. Mit hoved var fyldt med ord, der kæmpede for at komme ud på det allermest ubelejlige tidspunkt.

Sådan kan det gå, når to ord- og skriveglade kvinder mødes... ;-) 

Foto: Antigavin

12 kommentarer:

Madame sagde ...

Det lyder vel nok dejligt, Mia! Små blogtræf over fælles interesser er inspirerende. Og Torvehallerne er et skønt sted at finde lidt lækkert at spise - jeg var der forleden med to klassekammerater :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Det var nemlig meget inspirerende. Og Torvehallerne har jeg ikke besøgt for sidste gang... ;-)

Megan sagde ...

Tusind tak for i går, Mia. Ja, der blev sat gode tanker i gang, også for min del, men heldigvis fik jeg da sovet alligevel! ;)

Hvor skal vi mon mødes næste gang?

Og nu tror jeg også, at jeg vil blogge lidt om det. Coming up!

Mia Folkmann sagde ...

Megan: Jamen jeg er bare så "god" til det dér med at skrive hele og halve romaner, når jeg skal sove. Jeg må vist arbejde på det med timingen.. ;-)

Hmmm, lad os tænke på et godt sted med parasoller. I København eller i Ringsted - eller midtvejs. Jeg pønser lidt (et godt ord til ordmuseet i øvrigt... "pønse"...)

Rasmine sagde ...

Du får det jo til at lyde så godt - og jeg, som absolut ikke kan fordrage de torvehaller med alt deres glas og mas. Mske ville jeg synes bedre om dem, hvis de blev gjort lidt hyggeligere med hensyn til indtagelse af lækkerier udendørs ...

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Jeg forstår, hvad du mener med glas og mas. Men indholdet.... alle de lækkerier, uhm!

Ja, der er ikke mange gode steder at sidde udendørs, og det undrer mig lidt. Om vinteren kan man da ikke spise nogen steder?

Rasmine sagde ...

Jeg mener,at jeg i forbifarten har se en indgang til en restaurant, men ellers er der jo temmelig mange muligheder i nabolaget. La Petanque i Rømersgade er meget fransk og ret charmerende. Ville måske egne sig til det næste miniblogtræf ...

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Det var da et godt forslag; det vil jeg kigge nærmere på. Jeg har arbejdet i København i over tyve år, men det er længe siden, og jeg kender ikke ret mange steder efterhånden... :-)

..... har lige kigget på hjemmesiden. Det ser da RIGTIG godt ud! De har "crepes"....! :-)

www.sidsephos.dk sagde ...

Dejligt at to så inspirante damer mødes!
Ang mas pg glas, så skulle I prøve at komme til Præstø, hvor vi har vores lille med skønne Madmarked. Her kan jeg sidde på havnen, mens kanelsnegle og lækker humus glider ned i maven, med et dejlig glas æblemost til.
Jeg er spændt på resultatet!

Mia Folkmann sagde ...

sidsephos: Tak for dine søde ord. Det lyder aldeles dejligt med Madmarked på Præstø; det kunne sagtens friste og jeg tror nok, at kunne lokke til et lille blogtræf dér... ;-)

www.sidsephos.dk sagde ...

Jeg er frisk på det hele. Og Lene er måske også. Hun er altid let at lokke, når det handler om dejlig mad! (C:

Mia Folkmann sagde ...

sidsephos: Det samme gælder mig... ;-)