torsdag den 27. juni 2013

Dejlige cremer

Det er synd at sige, at parfumeindustrien bliver særlig rig af mig - jeg bruger aldrig parfume, køber meget lidt makeup, bruger Nivea creme eller mine egne "hjemmeblandede" olier på kroppen... men jeg har én svaghed: Ansigtscremer.

Der ryger som regel én med hjem hver gang jeg er på rejse eller kommer i et stormagasin med et godt udvalg. Jeg tror på, at det er godt for huden at skifte mellem mærkerne, og jeg har selvfølgelig nogle foretrukne.

Lige i øjeblikket har jeg så dem alle i gang...  ;-)

Har du et yndlingsprodukt,som du ikke kan få nok af?

4 kommentarer:

Madame sagde ...

Parfumeindustrien lever heller ikke af mig :-) Dine cremer ser meget lækre ud! Jeg er mest til Matas' stribede serie ... :)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Vi må være en skuffelse for parfumeindustrien... ti hi... :-)

Annette sagde ...

Ja, prioriteringerne ændrer sig med tiden, som du også har været inde på i flere af dine sparetips.

Tidligere, da jeg boede i Danmark og havde et job med en stor løn, da skulle der helst stå en lang række dyre hudplejeprodukter på badeværelseshylden, gerne Origins eller Biotherm.

Men nu er jeg blevet meget glad for Body shops produkter. Jeg kan desværre ikke tåle Nivea ellers havde jeg nok holdt mig til dem, for de er så ofte på tilbud hernede ☺.

Mia Folkmann sagde ...

Annette: Jeg er også meget glad for Body Shoppen - som du måske kan se, er to af cremerne herfra... ;-)

Ja, heldigvis ændrer prioriteringerne sig. Jeg synes, at man gerne med alderen lægger mere vægt på det, der er det vigtige i tilværelsen...