søndag den 16. juni 2013

En dag med indhentning af det forsømte

I går - eller rettere fredag aften - blev jeg ramt af en dum lille virus, der fik mig til at tilbringe lørdagen for nedrullede gardiner. Heldigvis forsvandt den hurtigt igen, den dumme lille virus, så i dag er jeg "fit for fight".

Men hvor jeg dog ikke kan fordrage, at en god lørdag sådan forsvinder som dug for solen! I stedet skal jeg indhente det forsømte i dag, og det kan man blive helt stresset af.

Der skal hygges, laves regnskaber, hentes jordbær, købes ind på økologisk gård, drikkes kaffe, banke den rare mand i quiz og alt det andet, der trænger sig på.

Jamen, det er skam HÅRDT...!  ;-)

7 kommentarer:

Donald sagde ...

Det nytter ikke noget at blive stresset. Tænk på noget rart, tænk på de gange, hvor du har sat dig for at lave en lille ting og har fået lavet den. Det nytter at opdele store opgaver i små; men det ved du sikkert alt sammen selv - herfra blot et ønske om at du nyder dagen og tager den med ro :)

Mia Folkmann sagde ...

Donald: Du har selvfølgelig ret! Nu vil jeg tage en lille bid af regnskaberne og så køre op til jordbærgården med god samvittighed... :-)

Madame sagde ...

Øv, det var synd, at du har været syg - men dejligt at du er frisk igen! I går var det os, der besøgte en gårdbutik og havde det knashyggeligt... .-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Håber, at du selv er kommet af med forkølelsen. Det lyder dejligt med en knashyggelig gårdbutikdag... :-)

Krearier sagde ...

Det lyder nu til, at du skal have en rigtig dejlig dag ;-)

Sussi.Sussinghurst sagde ...

uha, du har et hårdt liv :) jeg håber at du når det hele :)

Mia Folkmann sagde ...

Krearier: Den er slet ikke så tosset som den lyder... ;-)

Sussi: Jaaaaah, det er frygt'ligt hårdt. Nu skal vi ha' jordbær... :-)