lørdag den 29. juni 2013

Fredagsfrokost

I går mødtes jeg med min søde veninde Lillian fra "Rejsen for Dig".

Hun bor i Jylland, men havde ærinder på Sjælland, så det var bare med at finde et sted på "halvvejen", hvor vi kunne mødes i et par ledige timer. Valget faldt på Værebro golfklub, for her kunne vi sidde i læ i i den hyggelige gårdhave med en frokost.

Vi brænder begge to for vores forretninger, så der er altid meget at snakke om - især når man nu kun ses ved sjældne lejligheder. Forhåbentlig bliver der tid til en lille tur sammen i sommerens løb - så vi kan komme ud og se på haver, få fælles oplevelser og snakke ordentligt igennem... :-)

5 kommentarer:

Megan sagde ...

Den slags møder er guld værd! Håber at lykkes for jer at ses snart igen, I har uden tvivl meget at tale om.

Og så håber jeg jo også, at vi kan finde ud af noget også. Hvis du har tid og lyst i juli, kunne vi måske finde et sted, hvor der både er inspiration og mulighed for walk, talk og frokost? :)

god weekend!

Madame sagde ...

Dejligt med en rejseveninde og at I kunne mødes et sted på midten til en hyggelig snak.
Måske kan du lokkes ud på en travetur med indlagt cafébesøg i løbet af juli?

Mia Folkmann sagde ...

Megan: Det kan du tro - jeg regner med at tage til England i midten af august, men ikke før. Og selv om jeg får travlt... (se senere indlæg)... så kommer jeg givetvis til at trænge til pauser. Elsker walk, talk og frokost... :-)

Madame: Meget gerne! Sig bare til hvornår og hvor, så kommer jeg drønende... ;-)

Lillian sagde ...

Tusind tak for et rigtig hyggeligt og inspirerende møde, skønne Mia. Jeg håber også meget, at der bliver tid til et sommer(have)møde! Meget gerne i Aagesens have i Hinnerup ved Århus og/eller et besøg på Djursland:-).

Mia Folkmann sagde ...

Lillian: Ja, det kunne være sjovt. Har fundet et B&B på Djursland... ;-)