torsdag den 13. juni 2013

Mias sparetips


Jeg har tidligere fortalt om min meget fornuftige og økonomiske far, der lærte mig at spare. Jeg har så glemt en del af det i de senere år, skal jeg gerne indrømme, men det er en af de dyder, jeg gerne vil tilbage til. Jeg kan nemlig huske, at sparsommeligheden gav mig en større frihed og en meget mere afslappet tilværelse. Hvem vil ikke gerne have det?

Så derfor begynder jeg nu en lille "serie" her på bloggen med "Mias sparetips". De vil komme dryssende lidt efter lidt og ind i mellem de andre indlæg, så hold øje med etiketten herunder, hvis du er spareivrig...

11 kommentarer:

Madame sagde ...

Spændende, Mia - jeg læser meget gerne med :-) Min far var også et menneske, jeg lærte meget af med hensyn til at spare.

Rasmine sagde ...

Spare = frihed?
Det er jeg noget spændt på!

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja, det kunne jeg forestille mig; jeg tror, at vores fædre lignede hinanden på mange punkter... :-)

Rasmine: Frihed er mange ting: Der er næppe noget åg, der vejer tungere end gælds-åget, og friheden for det er ubetaleligt.

En anden form for frihed er frihed til at vælge - hvor man vil handle f.eks. Man er ikke nødt til at handle et sted, hvor man kan få på afbetaling - med opsparing har man penge, så man frit kan vælge hvad man vil... :-)

Krearier sagde ...

Det glæder jeg mig til at følge :)

Mia Folkmann sagde ...

Krearier: Du kom jo selv med et lille tips forleden, som jeg gerne vil tage med og linke til i et indlæg. Håber at det er OK (flere modtages gerne... ;-) )

Rasmine sagde ...

Gæld var slet ikke i mine tanker, så jeg fastholder mit spørgsmålstegn indetil videre ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: :-)

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Udmærket ide, bare vi ikke skal spare på glæden og det gode humør :)

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Absolut ikke! Men for mit eget vedkommende er der altså noget, der hedder "spareglæde" :-)

Marianne sagde ...

Ja, for ved at spare på nogle ting, kan man få råd til det, man virkelig vil have! Så jeg forstår godt, hvad du mener med frihed ved at spare :)

Mia Folkmann sagde ...

Marianne: Det er nemlig lige præcis sådan, Marianne... :-)