tirsdag den 18. juni 2013

Min første sommer

Det er min første sommer her i det lejede hus, og jeg har netop været rundt i haven for at se, hvad den egentlig byder på...

For det første en stor klatrehortensia, som bierne tydeligvis er ret begejstrede for. For det andre nogle skriggule roser, som ikke var fotogene, og nogle røde, som ikke er sprunget ud endnu. Og endelig nogle meget flotte bonderoser, som er.

Jeg holder meget af pæoner, selv om jeg foretrækker blomster, der dufter. Pæoner dufter ikke (eller også gør de, og så kan jeg bare ikke lugte dem...) - men de er så flotte og blomstrer så velvilligt.

Bag i haven står et æbletræ. Det er ikke stort, men det byder på mange æbler - ved jeg fra sidste år - og de smager godt. Så dem vil jeg glæde mig til...


5 kommentarer:

Madame sagde ...

Dejlige billeder, Mia! Jeg er vild med bonderoser, men har desværre ikke nogen selv :-) Æbler har vi derimod og også lidt roser.

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ellers er det også en ret grøn have, vi har her. Men måske dukker der mere op. Du må da finde en lille plads til bonderoser... ;-)

Rasmine sagde ...

Det må være en både sjov og lidt sær oplevelse at gå på opdagelse i sin "egen" have.

Jeg kan slet ikke stå for pæoner, men folk fortæller mig, at de er umulige at have på en altan. Det er måske naivt af mig at tro på det?

Skriggule roser? Det lyder ellers interessant. Jeg tror ikke jeg nogensinde har set roser i skriggult!

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Det må sør'me være spændende at gå på opdagelse i sådan en "ny" have :)

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Det er lidt underligt - og ikke helt så sjovt, som hvis det er ens egen have. I det hele taget må jeg nok indrømme, at jeg ikke er til lejehuse... man kan jo hverken plante eller så...

Hvorfor skulle man egentlig ikke kunne have pæoner på en altan? Men de kloge har måske nok ret; jeg har aldrig prøvet det... :-)

Sussi: Det ku' have været mere spændende; haven er en lille smule kedelig (som i meget stedsegrøn...) ;-)