torsdag den 20. juni 2013

Sparetips #4 - medlemskaber

Det kan være godt med jævne mellemrum at gennemgå og luge ud i sine medlemskaber af diverse slags. Nogle er måske forældede, mens andre kan udnyttes bedre.

Visse foreninger bliver man medlem af, fordi man støtter dem - og dem har man nok ikke lyst til at spare væk. Andre foreninger kan man have fordele af - hvis man ellers husker at bruge dem...

For eksempel giver mit medlemskab af FDM en lang række rabatter, som jeg er ret glad for, men jeg glemmer som regel at bruge fordelskortet, når jeg tanker benzin. Så dumt! For selv små beløb løber jo op. Man kan også få rabat på forlystelser og oplevelser, og det glemmer jeg som regel også.

Til gengæld huskede jeg at få testet min bil med rabat i går, og jeg benytter mig jævnligt af, at jeg kan få rabat på DFDS-overfarten til England.

Så alt i alt tjener medlemskabet sig hjem - men nu har jeg anbragt fordelskortet øverst i pungen, så jeg bliver mindet om, at jeg skal bruge det og spare endnu flere penge... 

PS. Dette er ikke et sponsoreret indlæg... men det burde det egentlig være... ti hi...

5 kommentarer:

Krearier sagde ...

Vi er medlem af forbrugerforeningen og glemmer at bruge det.

Vi har Politiken kort, og huskede at bruge det til Randers Regnskov og Kattegatcentret, da vi holdt ferie i Ebeltoft - for 3 år siden .....

Måske jeg liiiiige skulle tjekke op på Politikens rabatter ;-)

Madame sagde ...

Vi er netop blevet medlem af FDM, og der er da noget, jeg må sætte mig ind i. Jeg tror, vi alle kan spare, hvis vi gennemgår vores medlemskaber og husker at bruge fordelene :-)

Mia Folkmann sagde ...

Krearier: Det er netop det med medlemsfordelene, at man ofte glemmer at bruge dem. Måske skulle man planlægge "omvendt" - altså se rabatterne først og så beslutte sig for det, man vil se bagefter... :-)

Madame: Jeg tror, at I bliver glade for FDM. Der er mange gode tips og artikler i bladet, og der er mange gode rabatter. Jeg skal have rustbeskyttelse foretaget med rabat på et tidspunkt senere på året, og sejlturen til England kan blive en god bid billigere. :-)

Ellen sagde ...

Vi er forholdsvis nye medlemmer af FDM og havde ikke lige opdaget, at vi kunne spare på englandsfærgen. Men det ved vi nu til næste gang!
Vi huskede dog at benytte os af fordelene, da vi var turister på Fyn.

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Ja, det må I huske, for det bliver til noget - især hvis I har fået smag for at rejse på luksusklassen... ;-)