fredag den 21. juni 2013

Walk and talk

Man snakker så godt, når man går. Det er vi flere, der holder af - og nogle gange mødes vi for at gøre netop det. I går var det Søndersø rundt - en tur på 5,5 km eller noget i den stil. Og det var såmænd rigeligt i den varme...

Vi holdt en soppepause midtvejs, og jeg havde en utrolig lyst til at "gå i søen". Men manglen på badetøj og badehåndklæder afholdt mig fra det, og i stedet måtte jeg nøjes med synet af alt det dejlige, fristende vand.

Vidste I i øvrigt, at der går langhornede urokser (eller deres efterkommere) rundt ved Søndesø? Jeg så dem nu ikke i går, men skiltene fortalte, at de er der et sted...

5 kommentarer:

Lillian sagde ...

Det lyder vildt hyggeligt med sådan en gåtur og så er du jo snart i form, så du kan komme med på vores pilgrimsvandring i maj :-)

Der er infomøde den 27. juni om aftenen i Jyllinge, så det er bare med at starte bilen og komme af sted :-)

Mia Folkmann sagde ...

Lillian: Jeg tror, at jeg skal passe lidt på, hvad jeg skriver på denne blog... ;-)

Krearier sagde ...

Jeg kender kun Søndersø på Fyn :-)

Walk and talk er super hyggeligt :)

Madame sagde ...

Det er sådan en smuk tur rundt om Søndersø - jeg har gået der et par gange. Gad vide om det er grå ungarske okser lige som ved Sjælsø? De har lange horn ... :-)

Mia Folkmann sagde ...

Krearier: Der er også en syd for Værløse på Sjælland. Jeg holder meget af Walk and Talk - især nu hvor jeg er i så god form, at jeg rent faktisk kan "talke"... ;-)

Madame: Det er en skøn tur! Ja, det er de grå ungarske okser med lange horn - jeg vil så gerne se dem - jeg vidste ikke, at de også er ved Sjælsø. De er åbenbart gode til naturpleje... :-)