tirsdag den 30. juli 2013

Larm og lummervarme

Hold da op hvor er jeg træt af det lejede hus. Ikke nok med at de store vinduespartier og de mange utætheder, som gav så mange interne kuldegrader i vinter, nu lukker al lummervarmen ind - her er så meget larm, at jeg mest har lyst til at tage tilbage til Bornholm.

De er ved at renovere motorvejen! Det har de gjort længe, og heldigvis bor vi ikke LIGE ved siden af (stakler, der gør det!) - men hver morgen - og dagen igennem - kører kæmpestore lastbiler og arbejdsbiler forbi for fuld drøn fra klokken før-fanden-får-sko-på.

Og nu begynder de ved den sødeste at grave vejen op herudenfor. Der skal lægges fibernet ned, og det hele skal helst laves samtidig. Jamen, vi kan da også lige så godt få larmet igennem...

Det betyder så bare, at vi her i hedebølgedagene ikke kan sidde ude i haven - og vi kan heller ikke være indenfor, hvor varmegraderne snart slår rekord.

Det var så bare et lille surt opstød. Ellers går det vældig godt.. :-)

14 kommentarer:

Madame sagde ...

Åh, jeg har virkelig ondt af jer - der er ikke noget så frustrerende som larm. Og i vinter havde I problemer med kulden.
Har I lejet huset for en bestemt periode, eller kan I flytte, når I vil?

Miri sagde ...

Jeg kan godt forstå du længes tilbage til Bornholm !

Lene sagde ...

Larm er nemmere at finde sig i, når det er til egen fordel,som når vi eks. lige nu får bygget nyt kølehus. Håber I kan finde jer nogle små oaser væk fra larmen.

Megan sagde ...

Larmen må være lidt af en kontrast til Bornholm. Øv!

Måske skulle du udnytte det fine vejr og situationen til at tage ud i byen og finde de små oaser. Noget at skrive om på Skønne Dage?

Måske skulle vi endda lave en udflugt sammen? :)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Vi har lejet huset i to år, så vi har altså ét år igen. Men så har vi andre planer at se frem til... ;-)

Miri: Ja, trods alle turisterne var der noget mere fredeligt dér... ;-)

Lene: Ja, det er noget andet, når det er til én selv, og så ved man jo også, hvornår det ender...

Megan: Det kan man roligt sige! Jeg er mægtig med på en udflugt, men jeg skal lige have det nye ANGLOFILIA overstået først. Efter den 15. august er jeg klar! :-)

PS. Jeg har en T-shirt liggende til dig, ved du nok - men jeg kan ikke huske din adresse...

Hyacinth Bucket sagde ...

Selv ikke på landet er der ro i denne tid. Her suser motorcykler forbi i rasende fart. Kæmpestore landbrugsmaskiner kører landevejen i stykker og hvorfor bonden absolut skal sprøjte og gylle i weekenden og om natten forstår jeg ikke..:-(
Men så siger jeg til mig selv når jeg bliver for irriteret at det er godt man ikke bor i København med alt deres Metro byggeri...:-)

Bornholm er dejlig...:-)

Hej fra Lisbeth

Stegemüller sagde ...

I stakler, der er ikke noget så forfærdeligt som støj, man bliver påtvunget. Jeg kan godt forstå, at I længes tilbage til Bornholm. I må tage en tur ind til byen (København altså) og finde nogle af alle vores små dejlige oaser, fx Kongens Have og Ørstedsparken. Der kan I både nyde solen og være i fred for støj.

Mia Folkmann sagde ...

Hyacinth: Ork nej, man skal ikke tro, at der er så fredeligt endda. Der er ikke noget at sige til, at så mange søger fred og ro de steder, hvor den dog er at finde - og det er så IKKE hverken i Holte eller i København lige nu... ;-)

Ja, Bornholm er dejlig!

Stegemüller: Jeg hader virkelig støj og prøver altid at finde de fredelige steder. Men når man skal sidde og arbejde, kan det være svært at tage nogen steder hen... medmindre man altså havde den dér autocamper, jeg altid snakker om... hmmmm.... ;-)

Lisbeth sagde ...

Grrrrr.... det forstår jeg så sandelig godt - og det er ok med sure opstød engang imellem:-)

Krearier sagde ...

Godt at det ellers går godt ;-)

Susanne sagde ...

Det er da heller ikke i orden, at man hverken kan være ude eller inde. Jeg forstår godt din længsel efter Bornholm. Der kan man virkelig fornemme roen, også selv om hele øen summer af liv i sommeren.

Havehyrden sagde ...

Åh hvor jeg kender det. Det er ganske forfærdeligt når ens liv invaderes på den måde....grænseoverskridende.
Og især når ophør af larmen har lange udsigter.
Jeg har helt ondt af dig :-(

Mia Folkmann sagde ...

Lisbeth: Ja, så længe der er længe i mellem dem, ikke?! ;-)

Krearier: Ellers går det så godt, så godt... ;-)

Susanne: Man kan altid finde et fredfyldt sted på Bornholm - man skal bare lidt væk fra turiststederne... :-)

Havehyrden: Jeg har også helt ondt af mig... ;-) Det med fibernettet varer nok ikke så længe, men motorvejen kan de rode med i mange måneder endnu. De bliver vel færdige den dag, vi skal flytte...

Anette sagde ...

Stakkels dig, både larm og varme. Så længes man tilbage til en rolig sommerferie.
KH Anette