mandag den 17. marts 2014

Camping i Cornwall

Én af de artikler i mit seneste ANGLOFILIA, som jeg selv nærmest fik sommerfugle i maven af lutter rejselyst over, var "Camping i Cornwall".

For jeg kunne lige præcis godt tænke mig at tilbringe et par uger i én af de nuttede standfaste "vintage" campingvogne, som er blevet udstyret med sjove ting og glade farver.

Det må være indbegrebet af en afslappet ferie at sidde dér i de gammeldags liggestole med parasol, kaffe, krydsord og en bog. Og hvis man trænger til aktivitet, er der masser af vandrestier lige uden for "døren".

Ja ja, det sker for mig hvert år på denne tid... jeg vil have FERIE!!  :-)

8 kommentarer:

Madame sagde ...

Jeg forstår dig fuldstændig - et par uger i en af de fine campingvogne ville være balsam for sjælen ... :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Jaaaahhh, jeg kan lige forestille mig det... :-)

Rasmine sagde ...

Der er en hel måned til påske :-(
Men det er jo nu, man - eller i alt fald jeg - har allermest lyst til ferie, fordi årets to værste måneder er overstået. Det er ikke nær så sjovt, når det er blevet for varmt, og alle andre mennesker også har ferie. Måske skulle man ...

Det gammeldags campingudstyr ser sjovt i de farver, men det er nok så som så med komforten både uden- og indendørs.

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Jeg er uhyggeligt klar over det... ;-) Jeg skal godt nok til England i næste uge, men ferie vil jeg ikke kalde det. Det er noget med maling af gæsteværelse, så det kan blive fint til sæsonen... ;-)

Nej, du har ret; det er lige nu, man har allermest lyst til ferie. Gerne i en måske ukomfortabel, men meget nuttet campingvogn... ;-)

Sussi.Sussinghurst sagde ...

øj, lige præcis i den campingvogn ville jeg gerne bo i en uge.... jeg tør ikke "køre rundt" i england, og en uge på samme plads er nok til mig.... men hvor er den kær - og Cornwall er jo vidunderlig

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Jeg er sikker på, at det lige var noget for dig. Det er også lige noget for mig... ;-)

PS. Du HAR set, at jeg arrangerer rejser med mig som chauffør ikke? Når nu du ikke tør køre rundt i England selv, tænker jeg... ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Hihi, en nuttet campingvogn! Og nuttethed kan jo i nogen grad opveje manglende komfort, så hvorfor ikke ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Ja, det synes jeg altså også det kan... ;-)