torsdag den 20. marts 2014

En meget engelsk serieÉn af de serier fra 80'erne, som jeg holder meget af og stadig ser med jævne mellemrum, er Mapp & Lucia - og hvis du kan lide alt det engelske og altså også engelske serier, skulle du se den.

Serien foregår i 20'erne og 30'erne i Sydengland, og hovedrollerne spilles af Geraldine McEwan, Prunella Scales og Nigel Hawthorne. De to damer kappes konstant om rollen som byens "førstedame", og alle tricks kommer i brug. Også de mindre pæne... ;-)

6 kommentarer:

Madame sagde ...

Åh, det lyder vel nok godt - lige noget for mig med serier fra Sydengland i 20'erne og 30'erne! Tak for anbefalingen, Mia :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Selv tak; det har været én af mine favoritter i årevis... :-)

Marianne sagde ...

Den må jeg også have fat på - engelske serier, og især dem, der foregår i de 'gamle dage' :) er jeg meget glad for.
Samtidig er hun så herlig, Geraldine McEwan - og helt uovertruffen som Miss Marple, så jeg glæder mig til at se hende i en yngre udgave også. :)

Ellen sagde ...

Vi læste bogen og så et par af afsnittene med Det Fast Sammentømrede Engelskhold. De spiller forrygende hele bundtet, og noget mere engelsk findes vel næppe.

Mia Folkmann sagde ...

Marianne: Geraldine McEwan er herlig i denne serie - det er de nu alle sammen - og jeg nyder den super-engelske stemning. Kan bestemt anbefales... :-)

Ellen: Nej, det kan dårligt blive mere engelsk... :-)

Jemachri. sagde ...

Hvorfor er der egentlig så mange engelske serier og film der foregår i gamle dage?