tirsdag den 4. marts 2014

Englandsrejser

Fra september måned i år søsætter jeg nogle "pakkerejser" til England, hvor jeg fungerer som chauffør og rejseleder. Det er egentlig ikke noget, jeg selv har fundet på - flere af mine kunder og læsere har opfordret mig til det, og nu skal det altså være.

Turene er for dem, der ikke har lyst til at rejse alene eller måske bare ikke har lyst til at køre i den "forkerte" side. Rejsedeltagerne bliver  hentet i lufthavnen og kørt rundt til de historiske huse, haver og byer, som jeg har udvalgt den pågældende uge, og overnatningen sker hos mig i Worcestershire.

Jeg tror, at det bliver rigtig hyggeligt, og interessen har været så stor, at jeg har planer om at fortsætte med det til næste år.

Du kan læse mere om turene og se programmerne lige her...  :-)

11 kommentarer:

Megan sagde ...

Skøn ide Mia. Det vil jeg smadder gerne deltage i på et tidspunkt. Og skrive om! :)

Knus og god tirsdag

Mia Folkmann sagde ...

Megan: Uh det lyder godt! Knus og i lige måde :-)

Ellen sagde ...

Det er da en kanongod ide!
Du får dog nok ikke mig som kunde, men det er jeg sikker på, du har fuld forståelse for ;-)
Jeg tror absolut heller ikke, at du vil komme til at mangle kunder! Pøjpøj med foretagendet.

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Nej, du har vist ikke rigtig brug for mine "pakkerejser"... ;-) Jeg håber, at det bliver en succes - og jeg tror, at det bliver ret sjovt... :-)

Rasmine sagde ...

Det ville jeg rigtig gerne, men hvornår jeg bliver tilstrækkeligt mobil til at deltage, ved jeg ikke. Jeg håber, at jeg får chancen til den tid.

Madame sagde ...

Det er en rigtig god idé med din store viden om England og alt, hvad der er værd at se :-)

Marianne sagde ...

Sikke en god idé, Mia :) - det vil være en skøn måde at se og opleve smukke steder i England - og jeg er også sikker på, at der vil være nok interesserede til lige netop denne rejseform!

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Det kommer da forhåbentlig, men du har ret - man skal selvfølgelig være bare nogenlunde mobil for at komme rundt i huse og byer... :-)

Madame: Jeg synes selv, at det er en sjov idé (håber også, at andre syn's det... ;-) )

Mia Folkmann sagde ...

Marianne: Det ser sådan ud. Det er ikke altid sjovt at rejse alene, hvis man ER enlig, og der er mange, der ikke er vilde med at køre i venstre side. Jeg har heldigvis vænnet mig til det... ;-)

Frk. Anemone sagde ...

Rigtig god ide, som jeg sagtens kunne fristes af hvis jeg var enlig. Min mand (som er englænder) og jeg har planlagt året sommerferie i det sydengelske, hvor vi skal rundt og se haver, og så slutter vi af i Warwickshire med familiebesøg. Dit program ser meget inspirerende ud - vi har også planlagt at besøge Snowshill og Broadway.

Håber du får alle dine ture booket op :)

Ulla

Mia Folkmann sagde ...

Frk. Anemone: Det lyder skønt med jeres ferieplaner - og det glæder mig, at du synes, at mit program ser inspirerende ud. Der er så meget at se, at det næsten er svært at vælge... ;-)