lørdag den 12. april 2014

Stadig i England


Det var ikke meningen, at jeg skulle være her endnu - men desværre kom min rare mand til at slå et søm ned i et vandrør med efterfølgende kaos.

Heldigvis var hjælpen nær, men gulvbrædder er løftet, så der kan blive tørret ud - og værelset må males, så der kan blive pænt til de gæster, der kommer her i påsken...!

Så det vil jeg pusle med her i weekenden. Jeg er ved at opnå en vis ekspertise i at rulle med Farrow and Ball, og heldigvis er det gamle maling fra spisestuen slidt af.

Der er plads til nyt på hænder og arme... ;-)

6 kommentarer:

Madame sagde ...

I går da ikke og keder jer :-) Men det er altså et stort arbejde at have et gammelt hus, der skal vedligeholdes ...

Rasmine sagde ...

Jeg troede ellers, at det var et billede fra Grønningen ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Nej, det kan man ikke sige. Og ja, det er et stort arbejde. Man kan blive meget træt. Det eneste, der holder mig oppe er tanken om kombinationen af et gammelt hus og en ny autocamper. Så kan jeg da slappe af ind i mellem... ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Det kunne det godt have været.. he he. Nej, det er fra den store have, der ligger nær vores hus, og hvor vi gik tur en eftermiddag i sidste uge... :-)

Ellen sagde ...

Ups ... ikke så godt, men det er jo hvad der desværre sker indimellem.

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Ups, nej det var lidt en streg i regningen. Men nu er værelset da nymalet og pænt... ;-)

PS. Jeg kan ikke få lov til at kommentere hos dig i øjeblikket - min maskine har været nede og opfører sig mildest talt mærkeligt. Bare så du ved, at det ikke er fordi jeg ikke VIL... ;-)