mandag den 5. maj 2014

En dame med krudt i...Kender I den engelske sangerinde Paloma Faith? Man må sige, at det er en dame med krudt i... :-)

6 kommentarer:

Susanne sagde ...

Nej - jeg kendte hende ikke, men nu er jeg da nysgerrig. Tak for tip :-)

Mia Folkmann sagde ...

Susanne: Hun er god at danse til... ;-)

Madame sagde ...

Nej, hende kender jeg slet ikke, men det er dejligt at få nye kunstnere anbefalet :-)

Det er mærkeligt, at din kommentar hos mig forsvandt - du lå ikke i spammappen :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja, lidt underligt var det - for det så rigtig nok ud i morges...

Annette sagde ...

Nej, hende kender jeg ikke, men der er ingen tvivl om, at der er fut i hende ☺.
Til gengæld kender jeg La Place rigtig godt. Restauranterne er en del af stormagasinkæden V&D ( tidligere Vroom & Dreesman). I alle V&D forretningerne er der også et La Place udsalg og de har vidunderligt brød, sandwichs, kager m.m. og ja, som du er inde på også juice på is, der i øvrigt også bliver solgt på gaden fra et lille vindue i forretningen. Jeg forstår godt, at du er faldet for La Place.
Når I nu er så meget på lande- og motorvejen, som I er, så kan jeg også anbefale vort morgenmadssted ☺. Det ligger i Tyskland på A1 ved afkørsel Vechta (afkørsel 64) og hedder Autohof Vechta Rasthof Oldenburger Münsterland. I skal ikke gå ind i cafeteriaet, men vælge bygningen i "bondegårdsstil". Her får man morgenmad med deutsche brötschen, pålæg, ost, æg og kaffe så længe man orker til ingen verdens penge ☺. En rigtig god weekend til jer.

Mia Folkmann sagde ...

Annette: Ja, selvfølgelig må du kende La Place! Det er et godt koncept, og du kan tro, at jeg vil holde øje med dem fra nu af. TAK for anbefalingen af dit morgenmadssted - jeg synes, at jeg kan huske noget med et hus i bondegårdsstil, men jeg vil i hvert fald kigge efter det, når jeg kører tilbage. :-)