søndag den 4. maj 2014

En lækker motorvejsrestaurant...Mine erfaringer med motorvejsrestauranter er store, men begejstringen for dem kan ligge på et meget lille sted. Indtil Holland... eller rettere Apeldoorn, hvor jeg tilfældigvis blev ledt forbi på grund af vejarbejde. Ikke nogen dårlig omvej! Faktisk bliver det den vej, jeg tager fremover, når jeg skal til England...

LA PLACE er en hollandsk kæde af restauranter, og det var altså en oplevelse af de helt positive. Der ligger 250 af dem rundt omkring, og de er ved at brede sig ind i Belgien også.

Selve restauranten var både hyggelig og pæn, men det var "tag selv" afdelingen, der imponerede. Udvalget var enormt! Der var frisklavede smoothies, der stod i is og fristede. Der var lækre sandwicher, hjemmelavede kager, et stort udvalg af varme retter og alt muligt andet. Alt fremstillet bæredygtigt og naturligt.

Det var en restaurant, som man havde lyst til at gå ned og spise på, hvis man boede i nærheden. Og det kan man vist ikke sige om ret mange andre motorvejsrestauranter...

6 kommentarer:

Rasmine sagde ...

... eller for den sags skyld om ret mange andre, hvis det ikke lige skal være gourmetmad, i alt fald heromkring. På Hvidovrevej, hvor jeg bor, er der absolut ingen mangel på traditionelle cafeer, pizzeriaer og kinesiske restauranter, men en deprimerende mangel på nytænkning. ØV!

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Hvor er jeg enig!

Ellen sagde ...

Tak for tip!
Den slags viden er guld værd, for nej: det er ikke hverdagskost (høhø), at motorvejene byder på gode spisesteder.

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Nej, det er det bestemt ikke. Jeg er sikker på, at du vil elske La Place... :-)

Madame sagde ...

Hvor er det glædeligt at der findes motorvejsrestauranter af den slags - det må gerne brede sig til Danmark :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja, jeg tænkte netop det samme - lad os håbe, at det sker...:-)