lørdag den 3. maj 2014

Et lille hus... til senere...


http://www.canoebayescape.com/

I går skrev jeg om store huse og små huse - og i dag vil jeg vise jer det hus, som jeg har forelsket mig lidt i.

Det er egentlig en autocamper... jo i virkeligheden er det! Det er nemlig et hus på hjul, så man kan flytte med det. Til gengæld er det ikke lige ét, man smutter på weekend med - men det lader sig gøre at flytte huset fra én grund til en anden!

Huset her indeholder lige det, jeg har brug for. Og standarden er høj - hver en centimeter er udnyttet, og det er supergodt isoleret.

Der er soveværelse med indbyggede skabe og lækkert badeværelse. Der er stue med køkkenafdeling. Og der er en "udsigtsstue", som i mit tilfælde skal være arbejdsværelse. Gerne med udsigt, men med vægge - ikke glas.

Så finder jeg en dag en god grund, vil jeg have sådan et hus. Jeg kan jo altid flytte det, hvis jeg ombestemmer mig og foretrækker udsigten fra en anden vinkel... ;-)

4 kommentarer:

Madame sagde ...

Tiny little houses er også lige mig :-) Jeg har oplevet mobile homes i USA, og det er fascinerende, hvor lidt man plads man behøver ... :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Du skulle se dette hus - det er SÅ lækkert og gennemtænkt. Og ikke voldsomt dyrt. Det skal bare lige fragtes fra USA... ;-)

Rasmine sagde ...

Herlig idé! Så skal man bare finde tilstrækkeligt mange grunde, som man kan flytte rundt imellem, men det er måske ikke noget større problem, når grundene ikke behøver at være så store ...

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Ti hi, ja det kunne være sjovt. Tænk at flytte udsigt og beliggenhed efter humør... ;-)