fredag den 30. maj 2014

Venter på vejret


Det har været så dejligt vejr herovre, men i går var det nærmest efterår - og jeg håber, at milde vinde (og gerne lidt sol) snart kommer frem igen.

Men trods vejret - og selv om jeg har travlt med at være "praktisk gris" - bliver det alligevel til småture ud til haver og huse, og hver gang kommer jeg hjem med en plante eller to.

En geranium til et sted med lidt skygge måske... og nogle primulaer til det fugtige område (der engang var en sø). Da min rare mand så blomsterne i sodavandsis-farver, blev han transporteret tilbage til barndommen... så sådan en farve måtte vi jo have.

Lidt nostalgi er altid godt. Især når man kan blive transporteret tilbage til barndommen hver gang man slår et sving ned til "vådområdet"...  ;-)

4 kommentarer:

Madame sagde ...

Åh ja, det er nemlig dejligt, når vi kan blive transporteret tilbage til barndommen, hver gang vi ser en bestemt blomst - det bliver jeg af mine liljekonvaller :-)
Håber I snart får bedre vejr! Her er det overskyet i dag efter et par skønne solskinsdage :-)

Miri Vandre blandt ege sagde ...

Haver kan noget :)

Ellen sagde ...

I den uge jeg var derovre, faldt temperaturen fra den ene dag til den næste med næsten 15° - det var en forskel, man kunne mærke!
Hvor bliver jeres have flot. Endnu flottere, hedder det, for den var jo skøn i forvejen :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Og sådan har jeg det med valmuer og kornblomster... ;-) Jeg tror, at det bliver lidt bedre nu - i hvert fald lidt mindre regnfuldt.

Miri: Ja, haver er dejlige! :-)

Ellen: Jo tak, jeg mærkede også temperaturforskellen ved at blive godt og grundigt forkølet. Atjuu!

Hmmmm, ja flottere forhåbentlig. I øjeblikket bruger jeg aftentimerne på at frigøre bedene fra det værste ukrudt. Det er ikke sådan, når man ikke selv er her i sommermånederne... (men fra næste år nøjes jeg med B&B og lader være med at leje ud...)