lørdag den 4. oktober 2014

Dyrelivet


I morges vågnede jeg til silende regn, men det så ikke ud til at genere fuglene i haven... tværtimod faktisk. Der var et væld af drosler, og de fleste sad med løftede vinger og tog styrtebad. Bagefter spiste de godt af alt det, som regnen lokkede frem, og det var dem vel undt.

Mens vi selv spiste morgenmad, kom egernet løbende forbi med noget i munden. Ved nærmere eftersyn var det en stor majskolbe (!), som den må have fundet et sted. Gad vide, om bonden fodrer fårene med majskolber, for der vokser altså ingen majs i nærheden.

Det så ganske sjovt ud, for majskolben var næsten lige så stor som egernet... :-)

7 kommentarer:

Lill-Karin Nyland sagde ...

Kjære Mia! Jeg har hatt en rydderunde på min egen blogg i dag, og blant annet lest gjennom tidligere kommentarer fra dere lesere. Og da fant jeg frem til at det siste halvåret har spist uker og måneder i en rasende fart! Jeg har ikke hatt den tid jeg kunne ønske - til å besøke deg og andre blogger. Håper du har det godt! Har du flyttet permanent til England nå?
Ønsker deg en vakker oktober!

Mia Folkmann sagde ...

Lill-Karin: Jeg kender det kun alt for godt. Men jeg har det fint, og ja, jeg er flyttet permanent til England nu. Men jeg er i Danmark med jævne mellemrum og skal blandt andet dertil inden så længe. Jeg har en bog (SKØNNE DAGE årbog) i trykken lige nu, så den kan blive klar til bogmessen i november - det er meget spændende. Hvordan går det mon dig? Jeg kigger lige ind til dig... :-)

Madame sagde ...

Sikke et dejligt billede og en skøn historie :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Jeg fandt efterfølgende ud af, at der faktisk bliver dyrket majs på en mark bag skoven. Det er korn til alle de fasaner, der sættes ud til jagt... så egentlig ikke beregnet til andre. (Men jeg skal nok lade være med at sladre til naboerne... ;-) )

lenaiwales sagde ...

Vilken fin bild du lyckades ta av ekorren! Jag har försökt många gånger,men de är för snabba, de små rackarna! Som du kanske sett är jag nu i Spanien, mest jobb men lite ledigt. Hoppas vi kan ses i december, då jag borde vara tillbaka hemma i Wales!

Ellen sagde ...

Du har da været ualmindelig heldig med det egernbillede :-)
Må håbe, det lille kræ er klar over, at majs ikke holder så længe som nødder ...

Mia Folkmann sagde ...

LenaiWales: Sikke du rejser rundt, Lena! Jeg håber, at du har dejligt vejr i Spanien. Ja, det lille egern er ikke nemt at fotografere, men her er det stoppet op for at tænke sig lidt om. Tror jeg... ;-)

Ellen: Åh ja, jeg håber da også, at det bare har spist sig mæt og ikke har gemt kolben... ;-)