mandag den 1. december 2014

Julekalender og Brugge-besøg

Det var forår i Brugge, da vi var der i fredags. Det vil sige - det var forår lige DEN dag, for da vi vågnede lørdag morgen, var det med ét blevet lige så hundekoldt som herhjemme...

Men vi nåede altså at have en skøn, skøn dag, hvor der blev snakket og lagt planer (vi har altid planer...); hvor der blev drukket lækker varm chokolade og spist pandekager og gået lange ture rundt i byen, langs kanalerne og gennem parken.

Vi er fast besluttet på, at vi skal bruge mere og mere tid i denne by, som vi for år tilbage tabte vores hjerte til. Foreløbig har vi fået gode "stamsteder" og gode bekendte i byen, og det er jo altid en begyndelse...

Husk i øvrigt, at "Den engelske julekalender" er i fuld gang på www.anglofilia.info - og du er velkommen til at være med...

11 kommentarer:

Madame sagde ...

Der ser så smukt ud på dit billede - jeg kender slet ikke Brugge. Dejligt at høre, at I havde en skøn dag, hvor I fik lagt planer og gået lange ture rundt i byen ... :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Det kommer du nok til, hvis du læser min blog fremover... Jeg kan slet ikke lade være med at fortælle om det dejlige sted... ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Åh ja, Brugge. Jeg vil tilbage til Brugge!

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Man får aldrig for meget af Brugge.. :-)

Ellen sagde ...

Nu hvor englandsfærgen ikke sejler mere, er chancen for at se Brügge blevet en del større for vores vedkommende. Med den begejstring du lægger for dagen, er det vist et must, kan jeg forstå :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Det ER et must... :-)

Anonym sagde ...

Brugge är en underbar stad. Trevlig med julkalendern!

Mia Folkmann sagde ...

LeneiWales: Ja, lidt hygge skal der til :-)

Marianne sagde ...

Jeg må også besøge Brügge en dag - den lyder bare rigtig hyggelig, romantisk og smuk :)
Din Engelske Julekalender er også rigtig hyggelig, Mia, og det kunne være virkelig godt, hvis du skrev, hvad man kan vinde hver dag - om ikke andet, så når en af os har vundet <l:o) - blot et forslag ;)

Anonym sagde ...

Lige netop på den cafe, har jeg siddet på for en del år siden, hvor jeg var i Brugge for at besøge min datter - dejligt at se et billede derfra - jeg elsker den by.
Kh Marianne

Mia Folkmann sagde ...

Marianne: Også mig. Vi kommer der så tit, vi overhovedet kan - uanset årstiden er der dejligt :-)