fredag den 26. december 2014

Yndlingsdage...

Lige præcis nu er det mine yndlingsdage. For jeg nyder i den grad, at jeg ikke behøver at foretage mig noget som helst fornuftigt, men kan tilbringe timer med puslespil, lydbøger, bøger og film.

Puslespillet er ét af de hyggelige fra min egen butik; lydbogen er i øjeblikket Mary Higgins Clarks uhyggelige "On the street where you live"- og bogen er en julegave fra min mor: "Fruen kommer i dag".

Filmene er en god blanding af engelske spændingsfilm, dokumentar og andet godt - og ind i mellem er der tid til at slå min rare mand i Ludo.

Vi har vores egne "skrappere" regler, så selv et hyggeligt familiespil som Ludo kan i vores version blive en nådesløs kamp om æren... ti hi...

6 kommentarer:

Ellen sagde ...

Ja ... sådan har jeg det også, bortset fra, at strikketøjet også hører med til mit repertoire, men det er skønt at slappe af i juledagene.

Fruen i Midten sagde ...

Uh, godt jeg ikke skal spille ludo mod dig ;-) Men ellers er jeg enig: Det er skønt at slappe h-e-l-t af.

BedstesBlog sagde ...

Jeg er helt ening! Juledagene skal levne tid og ro til at slappe helt af - et for tætpakket program for juleferien er absolut heller ikke noget for mig.

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Åh ja, jeg glemte strikketøjet, for det hører faktisk også med hos mig... ;-)

Fruen i Midten: Nej, det kræver sin mand. Der bliver IKKE lagt fingre imellem; tværtimod må man godt være lidt "ond"... ;-)

BedstesBlog: Nej, tætpakkede programmer i julen er det værste, jeg ved... ;-)

Miri Vandre blandt ege sagde ...

Åh hvor godt at læse :) Nyd det :)

Mia Folkmann sagde ...

Miri: Det kan du tro, jeg gør :-)