lørdag den 3. januar 2015

Et rigtigt eventyr...

6 kommentarer:

Rasmine sagde ...

Hvor herligt,

Rasmine sagde ...

Øv! Kommaet skulle selvfølgelig have været et udråbstegn. Jeg har ikke helt vænnet mig til ipaddens tastatur.

Mon Sprognævnet har vedtaget, hvordan man skal skrive iPad i bestemt form ...

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Jeg kan slet ikke skrive dansk på min Ipad. Af en eller anden grund er tastaturet blevet engelsk, saa jeg er noedt til at skrive saadan her... ;-)

Rasmine sagde ...

Kan man ikke skifte tastatur? Jeg synes, jeg har set noget om det et eller andet sted ... men spørg mig ikke hvor. De der udviklere bliver ved med at udvikle systemer, som de påstår er intuitive, men jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad der skal til, for at man er berettiget til at kalde dem det. Lige siden den intuitive æra begyndte, har jeg haft vanskeligheder med programmer/gadgets.

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Det kan man givetvis, men jeg ved heller ikke hvor. Det kom automatisk, da jeg på et tidspunkt skiftede adresse til England, men det bliver jeg jo ikke mindre dansk af. Så særligt gode til at være untitive er de ikke... ;-)

Kim Jørsing sagde ...

Det kan man sagtens. Gå ind under indstillinger og find tastatur og tilføj dansk. Gå ud igen og ved siden af mellemrumstasten er der nu en globus, hvor man kan veksle mellem dansk og engelsk tastatur. Du kan også tilføje Emoji tastatur, så får du alle smiley'erne også ��