torsdag den 26. februar 2015

3 superdage

Inden jeg tager til England igen, tager jeg lige en tre-dages superkur, hvis man kan kalde det sådan. Jeg trænger til at få smidt det kilo eller to, jeg tog på i julen, og som jeg nærmest kan mærke, at jeg slæber rundt på.

Tre dage med masser af (grønsags)juice, vand, frugt og ikke andet - det betyder god næring til kroppen og forhåbentlig også tab af det overflødige fedt, hvis jeg kombinerer drikkeriet med traveture.

Jeg er spændt på at se, om jeg kan holde det (men det kan jeg nu sikkert, for jeg er stædig af natur) og - især - om det giver det forventede resultat... ;-)

Foto: Bertholf

6 kommentarer:

Sussi.Sussinghurst sagde ...

tjaeee, det lyder nemmere end det er, jeg har prøvet noget lignende - og jeg var helt dårlig efter en rugbrødsmad med ost, ikke fordi jeg var sulten, men fordi jeg ikke "måtte". Får du ikke ondt i hovedet under kuren?

Sussi.Sussinghurst sagde ...

hov forresten.... held og lykke, og selvfølgelig kan du hep hep hep

Fruen i Midten sagde ...

Hvis ikke du bliver som et siv, er der ingen retfærdighed til! Ovenikøbet et sundt siv ;-) God slanke-fornøjelse :-)

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Det har jeg ikke fået endnu, meeen der er jo lang tid tilbage, så det kan hænde... ;-)

Sussi igen: hi hi, ja selvfølgelig kan jeg - tak for hep'erne... ;-)

Fruen i Midten: HA! Det er der vist ingen chance for; det bliver i hvert fald et buttet siv, hvis sådan ét findes... ;-)

Anette sagde ...

Jeg håber det lykkes for dig, for mig lyder det som en hård tørn. Jeg tror ikke jeg kunne klare en hård arbejdsdag kun på grønsager. Men godt gået af dig, glæder mig til at høre det positive resultat :-)
KH Anette

Mia Folkmann sagde ...

Anette: Lad os sige, at jeg er meget glad for, at det snart er overstået. En dag på juice er fin, meeeen det må være nok... ;-) PS. Jeg har faktisk tabt "jule-kiloet"