lørdag den 9. maj 2015

Når tingene falder i hak


Af og til falder tingene bare i hak på en måde, der næsten er overvældende. For på samme dag fik vi både en kontrakt på en skøn lejlighed til min mor - og en skøn autocamper til os.

Jeg har meget længe søgt efter en lejlighed til min mor, for hun har af flere grunde ikke været glad for det lejede hus, hun bor i nu. Hun ønskede sig brændende at komme tilbage til Gentofte kommune, hvor hun har boet i mange år, og især til Charlottenlund.

Men at finde en lejlighed i Charlottenlund er lidt som at finde en nål i en høstak... ikke desto mindre fandt jeg faktisk nålen...

En skøn lille stuelejlighed med adgang til fælles have. I et smukt gammelt 1800-tals hus med højt til loftet og småsprossede vinduer... kun 500 meter fra Jægersborg Allé.

Og samme dag fik vi kontrakten på den autocamper, som nu står og venter på os et sted i Belgien. Vi har først mulighed for at hente den i slutningen af juni - men så bliver det til gengæld vores hus på hjul en stor del af tiden.

Det bliver ret specielt - og ret sjovt!

20 kommentarer:

Ellen sagde ...

Ih altså - hvor spændende! Tillykke med både den og din mors lejlighed. Det er skønt, når tingene engang imellem lykkes til næsten perfektion.
Det bliver da FEDT at komme afsted i jeres nye autocamper :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Det bliver så ubeskriveligt fedt - vi skal bare liiiige finde ud af at få camperen over på engelske plader. Det bliver sikkert en "sjov" oplevelse... hmmm ;-)

Rasmine sagde ...

Kan det blive bedre?

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Nej, det kan det da dårligt... :-)

Miri Vandre blandt ege sagde ...

Jamen det er så man må knibe sig i armen :) Skønt ! Og tillykke med det hele :)

Mia Folkmann sagde ...

Miri: Næsten lige som at vinde i Lotto... ;-) TAK, søde Miri.

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Tillykke både til din mor og til dig og manden.... hvor er det dejligt at jeres drømme er så tæt på opfyldelse

Kisser sagde ...

Så skønt at læse. Så kan juni godt komme ret hurtigt :-)
Til lykke til jer alle sammen.

Anonym sagde ...

Ja, det tycks hända mycket. När kommer du till England igen?

Ellen sagde ...

Så må I jo slet ikke køre i den i Danmark? Men det er måske også ligemeget?

Lene sagde ...

Stort tillykke til jer alle tre. Glæder mig til at høre mere om autocamperen, jeg elsker små boliger med små praktiske løsninger, så fortæl endelig :-)

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Tusind tak. Vi HAR godt nok også arbejdet ihærdigt på sagen meget længe - men så er det også dobbelt så rart, når det lykkes :-)

Mia Folkmann sagde ...

Kisser: Tusind tak, søde Kisser. Ja, jeg skal bare lige have overstået en flytning først... og SÅ kan vi hygge igennem i et hus på hjul :-)

Mia Folkmann sagde ...

lenaiwales: Ja nogle gange lidt for meget... ;-) Jeg kommer til England igen på lørdag, for jeg har gæster de næste uger...

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Jo vi må godt køre i Danmark. Vi har ingen dansk bopæl, og det er den, der tæller.

Mia Folkmann sagde ...

Lene: Tusind tak. Jeg elsker også små steder med praktiske løsninger, så jeg kan nok slet ikke lade være med at fortælle... ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Tillykke - med det hele!! Glæder mig til at læse om jeres oplevelser på farten :-) For du vil da blive ved med at skrive, ikke?

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Jo, det kan du tro. Nok mere, når der nu kommer mere ro på :-) Og tusind tak; jeg tror, at det bliver sjovt!

Anonym sagde ...

Tillykke med det hele - dejligt at din mor nu får en lille rar lejlighed.
Jeg flytter selv på torsdag til en lille "perle", og når jeg er "settled down" står der en rejse med Anglofilia på programmet - det bliver skønt. Kh Marianne

Mia Folkmann sagde ...

Marianne: Tusind tak, Marianne. Ja, det er en lettelse (også for mig!). Til lykke med din egen "perle"; det lyder rigtig godt med en Englandstur :-)