onsdag den 30. maj 2018

Ny bog på vej: AUTOCAMPERLIV - på tur i Sydengland

Jeg startede undervejs og er nu i fuld sving med at skrive på en ny bog med titlen AUTOCAMPERLIV.

Det bliver en rejsebeskrivelse af vores nyligt gennemførte tur i Sydengland - så man kan følge "i sporene", hvis man har lyst.

Jeg håber, at denne form for bog kan give inspiration til mange - både til dem, der går og drømmer om en sådan tur i autocamper - hvad enten den er ejet eller lejet - og også til dem, der bare kunne tænke sig at tage turen i almindelig bil. For trods titlen er det bestemt også en mulighed.

Den glade tegning herover er frembragt af min rare og dygtige grafikermand, der også kommer til at stå for bogens omslag... :-)

5 kommentarer:

Madame sagde ...

Så spændende med din nye bog - det må have været en meget stor oplevelse at rejse gennem Sydengland i autocamper. Jeg holder så meget af denne del af England, som jeg har mange gode minder fra :-)

Ellen sagde ...

Åh ja - der er materiale til mange ferier i England ... det kunne være hyggeligt også at gøre turen i autocamper. Ungerne ville elske det, tror jeg.

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Det har været noget så hyggeligt. Jeg elsker livet i autocamperen, der er så ganske uforpligtende - og jeg holder (også) meget af den sydlige del af England :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: DET er der! Ja, mon ikke ungerne vil synes om det - man kan jo leje sådan én derovre ved jeg :-)

Marianne sagde ...

Den ser jeg frem til at læse!
Jeg elsker også Sydengland og England, i det hele taget.
Hvor er det skønt, at du er så produktiv og kreativ med alle dine bøger, Mia. :)
Jeg har allerede 5 af dine bøger, som jeg virkelig værdsætter og vil nu glæde mig til snart at have endnu en!