søndag den 7. april 2019

Fra den ene yderlighed til den anden


I dag har det gået lidt fra den ene yderlighed til den anden. I formiddag sad vi og arbejdede, og det var ærlig talt lidt køligt at have døren stående åben.

I eftermiddag gik vi en tur ned for at købe en ny havestol til mig og en ny jakke til min rare mand, og i løbet af den relativt korte gåtur blev det HEDT. Så vi skyndte os hjem, så vi kunne sætte os udenfor og nyde det dejlige vejr - mig i den nye stol, der er polstret og skøn!

Og lige pludselig blev det SORT. Det lynede og tordnede ganske forfærdeligt en times tid, men nu er det heldigvis slut. Hunden og jeg har vovet os ud i alt det våde for at gå en lille aften-tisse-tur (altså hunden; ikke mig...!).

Og jeg har prøvet at frembringe nogle små filmstumper, der kan give indtryk af det sted, hvor vi er lige nu...


4 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

Sikke en hyggelig film og gåtur og hvor var der stille i omgivelserne :-) Dejligt med en ny polstret stol.

Mia Folkmann sagde ...

Lisbeth: Ja her er faktisk dejligt stille og så er der en masse fuglesang, fordi campingpladsen ligger lige op til en skov. Holder meget at dette sted :-)

Ellen sagde ...

Klassisk aprilvejr :-) Men er der noget bedre end en campingvogn, når det regner? Det er SÅ hyggeligt.
Jeg kunne altså godt tænke mig bare at prøve en af disse monsterstore autocampere. Min John har stort kørekort, så det kunne rent teoretisk godt lade sig gøre, men jeg har vist ikke engang set dem til udlejning?

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Du har ret; det er superhyggeligt at sidde inde og kigge ud ;-)

Jeg tror, at du kan leje en pæn stor én herovre. JUST GO er der et firma der hedder, og dem så jeg mange af i Brugge også. Såvidt jeg ved, har de nogle pænt store (men måske ikke monsterstore nok ;-) )