søndag den 29. januar 2012

Den bedste af dem...


I går så vi den anden af de to Joanna Lumley DVD'ere, som jeg fik i julegave - og denne gang var det Afrika, der var målet. Skuespillerinden fulgte nemlig Nilen hele vejen fra den ene ende til den anden, og kom derved ikke bare gennem Ægypten, men også gennem Sudan, Etiopien, Uganda og Rwanda.

Det var en meget spændende og meget betagende rejse, og Joanna Lumley præsenterede den med humor og varme. Vi nød de fire afsnit til fulde, for selv om jeg er meget interesseret i ægyptologi, kommer jeg næppe nogensinde så langt mod syd.

Jeg er blevet mindre eventyrlysten og også lidt af en hare på mine ældre dage, og så er det jo godt, at der er andre, der ikke er det..

8 kommentarer:

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Der ER altså heller ikke så roligt i det verdenshjørne i øjeblikket, selvom det ku' være sjovt at se om storken virkelig går i Nilens enge.

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Nej, netop - den slags kan godt lægge en dæmper på min rejselyst. Men engang drømte jeg om at se pyramiderne og sejle på Nilen... :-)

Liv Hege sagde ...

Dette hørtes spennende ut! :-) Jeg takker deg også for dine hyggelige ord hos meg!
Ha en fin søndagskveld! :-)
Hilsen fra Liv Hege

Mia Folkmann sagde ...

Liv Hege: Selv tak; jeg kigger ind til dig en anden gang... :-)

Du må også ha en god søndag aften... :-)

Eric sagde ...

Ja, sådan et krydstogt på Nilen kunne være en oplevelse. Jeg kender nogle stykker, som har prøvet.

Men at skulle bevæge sig rundt eller køre med bevæbnet eskorte eller mase sig gennem horder af tiggere og plagsomme handlende er ikke min kop te. Det er næppe blevet roligere på det sidste, selvom man må håbe det bedste for ægypterne og andre efter de folkelige oprør.

Mia Folkmann sagde ...

Eric: Præcis. Det er også den slags, der afholder mig. Men det er nu på alle måder synd og skam...

Madame sagde ...

Det lyder utrolig spændende, Mia - jeg må på jagt efter dvd'erne på nettet. Min eventyrlyst er aftagende en del lige som din :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Man kan finde meget eventyr inden for Europas grænser... ;-)