tirsdag den 3. januar 2012

Lænestolsrejse


I England har de sådan et godt udtryk, der hedder Armchair Travelling. Det er noget med at læse rejsebøger og se rejseudsendelser hjemme fra lænestolen, og det kan være en udmærket aktivitet...

For et par år siden havde vi stor fornøjelse af at følge Michael Palin på hans rejser rundt i verden, og nu har vi nydt de græske øer sammen med Joanna Lumley. Hun er sådan en dejlig og dygtig dame, synes jeg - og det har været en fornøjelse at være på tur sammen med hende.

Serien er færdig, men der ligger heldigvis to mere og venter. Den ene tager os med højt mod nord, og den anden går i den stik modsatte retning, nemlig til Nilen i Ægypten. Hvad skal man nu vælge først...?  ;-)

9 kommentarer:

Madame sagde ...

Åh ja, den slags udsendelser er skønne! For nogle år siden kunne man følge en ung englænder rundt i verden - hvad hed han dog - jeg slugte dem med stor fornøjelse :-) Armchair Travelling er en godt opfindelse!

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja, det er en skøn opfindelse. Også - eller måske især - når det er til steder, man ikke selv kunne finde på at tage hen.... ;-)

Rejen sagde ...

Jeg har set hendes rejse til norden, den er ganske skøn...Smart måde at rejse på og få gode idéer hvis man skal samme sted hen..;-D

Mia Folkmann sagde ...

Reje: Ja, jeg kunne forestille mig, at der må være nogle fantastiske scenerier. Ih, hvor jeg glæder mig til at se den... :-)

Helle K. sagde ...

Jeg kender hende ikke, men deltager gerne i lænestolsrejser... god fornøjelse. :)

Laila-H sagde ...

Åhh, jeg elsker hende. Hun er nemlig skyld i, at min mand har inviteret mig til nordnorge for at se nordlys

Mia Folkmann sagde ...

Helle: Lænestolsrejser er altid vældig hyggelige... :-)

Laila-H: Hvor spændende! Jeg har aldrig været så højt mod nord, men måske bliver jeg fristet... :-)

Janna sagde ...

Lenestolreiser, ja, en behagelig - og ikke minst billig måte å reise på; very convinient, sometimes...

Jeg bor i Nord-Norge, nordlysets landsdel, og dere er hjertelig velkomne hit...

Ha en fin onsdag.
Mvh
Janna

Mia Folkmann sagde ...

Janna: Ja, det er en meget behagelig måde at rejse på... Jeg glæder mig til at se nærmere på nordlysets landsdel - og måske tager jeg dig på ordet en dag... ;-)

God onsdag til dig også...