tirsdag den 30. august 2016

En bog om London


Jeg blev skam færdig med min egen bog - blot dagen før vi tog afsted mod England.

Så ANGLOFILIA bogen om London er sendt til tryk nu, og jeg glæder mig som et lille barn til at se den, når den er færdig...

Men det varer en måneds tid endnu, så jeg må væbne mig med tålmodighed. Og så glæde mig over alt det sjove, jeg skal se i løbet af september... :-)

Lige nu er vi ankommet til England - midt i feriesæsonen, der varer denne uge med herovre. Hold da op, hvor var der kaos ved tunnellen, men alting lykkedes alligevel. Det gør det jo som regel.

Så vi sidder på en hyggelig og meget fredelig campingplads blot en halv times tid fra Dover. I morgen skal vi køre et par timer i nordlig retning, for vi bevæger os mod Skotland i mageligt tempo.

Der skal være plads til hygge og "sight seeing" på vejen...

17 kommentarer:

Kim Jørsing sagde ...

Kære Mia. Kan næsten ikke vente med at se resultatet ! Kh Kim

Anonym sagde ...

Kære Mia.

Jeg glæder mig meget til at "få fingre" i din nye bog!

Mia Folkmann sagde ...

Kim: Hvor lyder det godt - jeg håber, at den lever op til forventningerne... ;-)

Anonym: TUSIND tak for interessen :-)

Lone sagde ...

Det bliver spændende for dig, når du står med det første eksemplar i hånden. Jeg har din bog om dukkehuse, som jeg købte for mange, mange år siden.

Rigtig god tur til Skotland :-)

Fruen i Midten sagde ...

Tillykke med din nye bog :-) Eller siger man først det, når du står med den i hånden? God, langsommelig tur til Skotland.

Ellen sagde ...

Ih altså - du er en måned for sent på den, så ... jeg rejser til London på lørdag! Men tillykke med færdiggørelsen.
Det lyder måske som et arrogant spørgsmål, men er det en bog for dem, for hvem London er ny og ukendt, eller er det (også) for sådan nogle som mig, der har været der omkring 25 gange og op til flere gange har set det, man 'skal' se, men elsker at blive overrasket?

Jeg har nærstuderet Hook van Holland-Harwich. Den bliver afprøvet næste gang, for vi gider nok ikke den tunnel mere. På færgen kan man gå tidligt om bord og spise et godt måltid mad. Så sover man mens den sejler og næste morgen spiser man sin morgenmad og kører videre. For vores vedkommende sparer vi en overnatning ud og hjem, så det går næsten lige op.

Mia Folkmann sagde ...

Lone: Hvor sjovt, at du har dukkehusbogen. Den var en succes, og jeg bliver tit bedt om at udgive et nyt oplag, så det kommer nok på et tidspunkt... ;-) TAK, jeg glæder mig til at gense Skotland - jeg har ikke været der i mange år...

Fruen i Midten: Tusind tak; jeg tror godt, at man kan sige det på forhånd... ;-)

Ellen: Jamen altså - timing'en er da helt gal... ;-) Bogen er skrevet præcis lige som magasinet - altså med små artikler om dit og dat. Nogle af dem har været brugt i bladet tidligere, mens andre er kommet til. Jeg vil TRO, at du ikke kender til det hele, men jeg ved jo ikke HVOR garvet en rotte du er f.s.v. angår London... ;-)

Lisbeth sagde ...

Kære Mia
Tillykke med bogen - det er dejligt at du nåede at blive færdig inden I skulle afsted. Jeg glæder mig til at se den og jeg tror at jeg kan få glæde af den for jeg er slet ikke en garvet Londonrejsende og jeg er slet ikke færdig med London :-)
Det er dejligt at I kan bevæge jer i mageligt tempo og nyde turen mod Skotland. Rigtig god tur.

Mia Folkmann sagde ...

Lisbeth: Tusind tak; ja det var dejligt at blive færdig - og straks er jeg gået i gang med en ny... ;-) Vi tager det roligt og holder den halve dag fri, for der er godt nok langt op til Skotland...

Marianne sagde ...

Den glæder jeg mig til at læse, Mia - skønt med en ny bog fra din hånd! Jeg har flere af dine bøger allerede.
God tur til Skotland - et sted, jeg selv elsker, men har desværre ikke været der i mange år; det må der snart ændres på! :)

Malin / www.aargang73.dk sagde ...

Tillykke med bogen - det må være en enormt god følelse at en dag stå med sin egen bog i hånden! Har altid haft en drøm om at udgive en egen bog men ville ikke ane, hvad jeg skulle skrive om!

A + K = ♥ sagde ...

Spændende :D Held og lykke med det hele!

- A

Mia Folkmann sagde ...

Marianne: Ser først din kommentar nu, for jeg har været lidt fraværende under Skotlandsturen... ;-) Tusind tak for dine søde kommentarer - det glæder mig, at du synes om mine bøger. Vi havde den dejligste tur til Skotland :-)

Malin: TAK; ja det er en skøn følelse, og jeg er allerede i fuld gang med en ny bog, der skal udkomme i begyndelsen af det nye år :-)

A+K: Tusind tak; der sker meget sjovt lige nu... :-)

Marianne sagde ...

Velbekomme! Og skønt at I havde en dejlig tur til Skotland.
Jeg har lige købt din bog om London - der var et godt tilbud på den hos Saxo.com - den er SÅ flot og interessant, Mia, og jeg vælger et kapitel hver dag, i disse dage, som jeg så glæder mig til at læse :)

Mia Folkmann sagde ...

Marianne: Hvor er jeg glad for at høre, at du kan lide min bog. Det har været en stor fornøjelse at skrive den - og en god undskyldning for utallige besøg i den engelske hovedstad... (som om man havde brug for undskyldninger, men du ved nok, hvad jeg mener) ;-)

Marianne sagde ...

Ja, jeg ved godt hvad du mener ;) - til London kan man aldrig komme for meget - og jeg glæder mig lige så meget til din næste bog!

Mia Folkmann sagde ...

Marianne: Jeg glæder mig til at skrive den. Til at sidde og putte i sommerhuset med tæppe om benene, varm te i koppen og minder og tanker i hovedet. Jeg elsker at skrive... ;-)